Jump to content
Българският форум за музиканти

Росица

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Росица

  1. Истината е, че в България се пробива адски трудно. Аз свиря на пиано от вече 14 год. и завърших НМУ " Л. Пипков" попаднах на уж " наи- добрата" преподавателка- Емилия Канева, която преди един от наи- важните за мен конкурси ми надра ръцете до кръв по клавишите на рояла. Това ли е даскал?! И аз все пак не се отказах! Свирих с нов синфоничен и Росен Миланов, донесох повече от 20 медала и отличия на училището си, радвах се с цялото си сърце на музиката, но когато завърших и влязох в академията, се шокирах от ужасяващата действителност: " Музикантите" в консерваторията са като мухи без глави, изпълняващи прости команди и без грам индивидуалност, чудят се от къде да изкарат по 40 лв, та да си платят поредния смотан урок при "професорите". Съответно веднагически се отказах и ето ме сега- студент по философия. Така че, не е вярно, че не ставаме! Не стават хората, от които очакваме да се научим!!!!
  2. Уроци по пиано за начинаещи и напреднали, с предпочитания за стил музика от желаещите. Преподаватели: 1.Росица Колева- педагог, завършил НМУ "Л. Пипков" , носителка на над 20 награди от наши и международни конкурси, сред които и 1-ва награда на наи- престижния конкурс в България- Панчо Владигеров- гр. Шумен. Завършила майсторски класове при Милена Моллова, Виктор Чучков, Тамара Подубная, Катрин Викерс и др. 2.Елеонора Петрова- преподавател по музика, пиано и солфеж, завършила предучилищтна и музикална педагогика, с дългогодишен опит и десетки реализирали се професионално ученици. Тел. за контакт: 0889569652- Росица
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.