Jump to content
Българският форум за музиканти

golden keys

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от golden keys

  1. хммм.... какъв стил трябва да бъде музиката за тези текстове? джаз? балада? рок? като стихотворение хубаво звучи, но според мен не става за песен. сравнявам с други текстове на песни и ... огромна разлика.... ... След години на борби и грохот от воини, уморен ти спираш своя ход,юздите пускайки... От коня уморен ти слизаш-отпуснал своя щит И С МЕЧА-СИЛАТА НА ТВОИТЕ ДНИ-КАКВО ПОСТИГНА ТИ ?!
  2. Май поп фолка е обхванал и тази ниша с текстовете. Болка, омраза, ауди, пердах... А кЪде останаха елегантните и смислени текстове? Сещам се дори за текстове, в които не се казва нищо съществено, но пак носят някаква красота. Такъв пример е песента Светлината на Валди Тотев. Докато се усетиш и е минала половината песен и се сещаш, че не си хванал нищо от текста, но той пее с текст. И цялата "истина" идва с едно последно изречение... ВиСш пилотаж! --- МодЕдит: А къде останаха правописа и пунктуацията???
  3. има лесно да се разреши проблема. ти написваш текст по музика на някои отворен а после той написва музика по твоя текст. успех на всички които имат желание да постигнат нещо
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.