Jump to content
Българският форум за музиканти

ddr2

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ddr2

  1. Благодаря Ви за отговорите, най-вече на Stone. Наистина сте прави - за да се композира филмова музика се иста доста разнообразност, за всеки вид филм по нещо. Възможно е да се насоча към трейлър музиката ( за филми, тв и други рекламни кампании от типа на музиката на Immediate Music, Two Steps From Hell и т.н. ), която също изисква разнообразност. Тепърва ми предстои уча доста работи за музиката, както каза Stone. Едва, когато науча всичко необходимо, ще поема по пътя, който избера за правилен. Единствено времето ще покаже кое от двете ще бъде. Stone ми даде всички насоки, които търсех, за което много благодаря! Поздрави и със здраве.
  2. Извинявам се за double-post-a. Забравих да спомена: Не мисля да се насочвам само към един инструмент, насочил към оркестрално композиране. Иначе казано - филмова музика. Дали ще е трудно? - Определено! Дали е невъзможно? - Категорично не! Благодаря предварително. Едит: Имам приятел завършил Музикалната Академия в Пловдив (вече следвайки магистратура), който също ще ми помага, но главно предпочитам да се доверя на частен учител.
  3. Здравейте. Решил съм твърдо и сериозно да се занимавам с композиране на музика (да пиша и чета ноти, теория, хармония и т.н.). За съжаление, не съм се занимавал с музика. (но имам време, желание, търпение и мотивация.) Иначе казано - започвам от нулата. Смятам да тръгвам на уроци. Мисля, че това е най-добрият и удачен вариант. Интересува ме следното: Къде в Пловдив мога да намеря частни учители? Имате ли някаква полезна информация, координати..? Всякакви съвети и насоки биха били от огромна помощ. Предварително Ви благодаря.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.