Jump to content
Българският форум за музиканти

Gmusic

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Gmusic

  1. Здравейте колеги, имам един стар ROLAND E 500, който ползвам от време на време. В момента като го включа и дисплея светва синьо, без да показва нищо друго, просто не работи. Какъв може да е проблема? Кабел, захранване? Не ми е ясно, а не си заслужава да се праща на сервиз. Благодаря предварително за съветите. Един ден като го оставих пуснат, показа надпис на дисплея " motherboard test mode" и като го включих и изключих и тръгна.... и така
  2. Той взе, че тръгна днес
  3. Здравейте колеги, имам един стар ROLAND E 500, който ползвам от време на време. В момента като го включа и дисплея светва синьо, без да показва нищо друго, просто не работи. Какъв може да е проблема? Кабел, захранване? Не ми е ясно, а не си заслужава да се праща на сервиз. Благодаря предварително за съветите.
  4. Музикална къща Камертон, от там го купих, беше на промоция 1880 лева, но този модел вече не се предлага, сега е излязал MP 6 но мисля че е 1440 Евро. А за пианата нямам думи, по реалистично от това няма накъде. Потърси в You Tube за да го чуеш. Успех
  5. Купих си невероятно stage piano с функции на master keyboard, много съм доволен, точно това е което ми трябваше - KAWAI MP 5, клавиатура, звуци /повечето/ са добри, и много възможности за работа с външен модул.
  6. Благодаря, ще го имам предвид..трябва ми клавиатура 88 клавиша, основно за програмиране на музика, досега работех с YAMAHA SY 85, но тя е с 61 клавиша, искам и да е МИДИ контролер, тъй като имам YAMAHA MOTIF-RACK ES. Гледам, че на THOMANN има този STUDIOLOGIC VMK-88 PLUS ,http://www.thomann.de/gb/fatar_vmk88_plus.htm, но дали е добра клавиатурата? Или този http://www.thomann.de/gb/fatar_vmk188_plus.htm., ако някой има впечатления, моля да даде съвет.
  7. Здравейте колеги, търся да купя Миди контролер /Master keyboard/ 88 клавиша / weighted keys/ , има ли някой опит с FATAR? Купих си M-AUDIO OXYGEN но след 1 месец, 5 от клавишите започнаха да тракат доста и я върнах. За CME не чувам добри неща също.
  8. Gmusic

    Yamaha Motif Rack Es

    Здравейте колеги, имам Yamaha Motif rack ES и се опитвам да контролирам арпежите с педал от Миди клавиатурата, само да ги спирам и пускам, но нещо не успявам, ползва ли някой такъв модул и може ли да помогне. Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.