Jump to content
Българският форум за музиканти

Mitaci

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Mitaci

  1. На синтезатора ми има оптичен out/in, със следното обозначение"AES/EBU".Някои може ли да ми обясни как се исползват и дали през тях може да се пращат семпли до PC и обратно. Моля, придържайте се към правилата на форума и пишете на кирилица!
  2. Здравейте, извинявам се че не съм на кирилица.(само този път!) Иакам да съм първия глас за Курцвайл.С марката работя от 94таг.и всичките им продукти са много качествени. Опитван се да не гледам едностранно и предобедено към другите синтове, но рядко съм попадал на взук като този, курцвайл са помислили, както за перфектно звучащи пиана, така и за органи на които променяш дроубар в реално време и супер синтове. Поне не се сещам за друг синт който така прецизно да покрива всички тези възможености. Виждам че във форума има колеги които са навътре в нещата, за това ще мие е интересно да споделяме мнения. Аз съм нов във форума и съм приятно изненадан. Предполагах че ще е пълно с глупости и мнения без покритие. Е хайде да не се оливам. До скоро Пиши на кирилица! Форума има вграден килирилизатор!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.