Jump to content
Българският форум за музиканти

lamp

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

lamp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Разбира се, че информацията се различава по своята стойност.Всичко опира до отсяването, което си зависи от конкретния човек, а също и до поемането на риска избраният резултат да те насочи неправилно.
  2. Според мен информацията, която се получава от интернет е по-скоро нещо като ,,помагало". Иначе основата се дава от кфалифицирания преподавател.
  3. Аха, ясно.Сега вече разбрах какво искаш да кажеш...Да, форума е доста полезен по отношение добиване на нови знания.
  4. А какво имаше предвид? Между другото, момиче съм.
  5. Учителката ми по солфеж я зададе и предполагам, че тя най-добре би отговорила защо я е поставила.От друга страна, упражненията са необходими, а и вие казахте - по-точно Ивелин, че така се научават енхармоничните интервали или се добива представа за енхармонизма. Естествено, че трябва да си направя домашното.
  6. Благодаря ви много за помощта! ПП: Няма зададени тоналности.
  7. Здравейте! Бихте ли ми помогнали със следното: Трябва да се построят диатонични и хроматични интервали. първи пример : диатоничен интервал малка терца нагоре от ла втори пример : хроматичен интервал ум. септима нагоре от сол
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.