Jump to content
Българският форум за музиканти

dandi

новаци
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    klavir

Contact Methods

  • AIM
    ivanov_couleur

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    strasbourg

dandi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. този магазин зад 4ерно море го знам.провери може да има нещо интересно.за информация продаваше се роланд G-1000 за 1000 лева.може да провериш във далавера.
  2. Невене незнам защо пренебрегваш па серията?както ПА си има кусури така и тайроса си има.аз ли4но ходих преди седмица да видя тайрос 2 с какво е по-добър от па800 и да ти кажа 4естно разликата беше,4е имаше малко пове4е гъзарийки,no na men li4no ne mi haresa.
  3. http://www.korgpa.com/pa_root/en/products/pa800_soft.html?en
  4. Здрасти..ако говориш за операционната система ОС аз знам,но по добре потърси (bashmaistora)той може да помогне.ако не го откриеш пиши ми.
  5. Стига сте критикували серията па800 и какъвто и да е корг!който не е доволен да си купи тайрос 3 да го видим кво ще прави с него и как ще му избие парите в БГ..и свирките не са бъгави а поскоро задклавишните устройства са такива.
  6. Здравейте.от 2 год.свиря на балалайка във една украинска група която е създадена през 1966гд във Страсбург(Франция) в групата има 3-Украинци,2-Българи и вси4ки други са Французи.целта ни е да събираме средства за деца сира4ета.та проблема е 4е имам един бас балалайка и тенор балалайка.тук съм питал за подмяна на прагове и смяна на клю4ове 800 евро.ако някой знае къде в БГ може да се поправи моля да ми пише.това е линка на групата.
  7. Най простия на4ин е сядаш пред клавира и записваш на компа,тел,или квот имаш под ръка. след това слушаш и ако ти е харесало си го преработваш със текста и ако не стане отново и пак наново. надявам се да се полу4и нещо.успех!
  8. според мен не си струва да го поправяш.преди 6 год.един колега имаше същия проблем и го реши като сложи над дисплея една крушка.та мойто мнение е или караш по на4ина с крушката или го продаваш и си купуваш па 50.мога да ти намеря на много изгодна цена от франция или германия само да има кой да ти я докара.
  9. Благодаря ви колеги.сега съм в Страсбург към края на месеца се прибирам във БГ.аз съм от Варна и ако има някой от там да продава рам или попътъом от София за Варна ще се отбия да купя ако знам кой продава.а рам изкам защото половината ми сет в клавира не го 4ете изцяло,няма семпли.отворих капа4ето и видях,4е има само 1 платка рам и е 16 мб.
  10. Здравей.не съм мн запознат със па800,но мисля 4е е от СЕТА.пробвай със друг.ако нямаш пиши ми аз имам тука един за па800.а пък моя дерт е търся рам за па1х про ако знаеш откъде мога да си поръ4ам пак ми пиши.
  11. dandi

    Pa1x С 64 Mb Ram

    Здравейте.аз имам па1про и проблема е следния.заредил съм 22.7мб сет.на пове4ето ритми се 4ува едно пресилено съскане вместо касата или нещо семплирано.можете ли да ми обясните откъде е проблема?дали аз не го зареждам както трябва?преди да заредя този БГ сет в клавира си имаще Френски сет.благодаря предварително.
  12. Преди 5 години пътувах за франция и изках да си взема клавира.тогава имах джи1000.1 седмица преди да пътувам се уговорихме със компанията от която си закупих билета да го ка4а горе а не в багажното.нямаше проблеми докато не го видяха с какъв размер е и се наложи да го оставя.незнам сега как е,но според мен ако някой ще пътува с клавир да си вземе твърд кейс и няма да има проблеми освен да се доплати като се 4екира.
  13. аз имам сеплирани бленди,но първо трябва да си оправя клавира.в харда са оба4е,кво направих сега като го вклю4а зарежда нормално до ПСМ дата и там забива.
  14. dandi

    корг па1 х про

    Здравейте.имам корг па1 х про като го вкл.запо4ва да си зарежда заводските настройки и след това зарежда ПЦМ дата.то4но тук забива и си стои така.моля някой ако е компетентен с този проблем да ми помогне.преди това заредих един сет изгасих клавира и сега като го вклю4а си стои така.майла ми е данаил23@абв.бг на латински.имам сет за па 800 ако има желаешти ште пратя.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.