Jump to content
Българският форум за музиканти

shadi

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно shadi

  • Рожден ден 04/05/1986

Previous Fields

  • Инструмент
    Roland G-600

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

shadi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. shadi

    G-600- помощ

    да точно това имам в предвид че всяка бленда е с различен еквилайзер,примерно една бленда е с флейнджър тогава акомпите ми звучат с флейнджър,друга не е- тогажа ми звучат друго,
  2. shadi

    G-600- помощ

    здр колеги,клавира го имам от 2 години обаче все още не можах да разбера защо когато си сменя блендите ми се сменя саунда и как мога да го направя така че саунда да е един и същ,моля да ми помогне някой който разбира ???
  3. здр,току що разбрах че подсветката мога да я намеря в Истанбул,струвало 40 лв,имам номера на фирмата,но все още не сам намерил човек които може да ми го купи и да ми го прати,който се интересува мога да му дам номера)
  4. priqtel rabotata sas svetodiodite nqma da stane za6toto displeiq e po osoben 6te se polu4ava edno otrajenie i pak ni6to nqma da se vijda

  5. За този вариант със светодиодите и аз се сетих но немисля че ще свет както трябва,Благодаря!!! хубава идея е,а знаеш ли колко ще ми излезе тая работа горе долу??
  6. Здравейте... Използвам Роланд г-600.Много съм доволен от клавира,но в момента единствения проблем е че диплея вече не свети както преди.Веднъж свирих някъде под слънцето и от тогава на сам дисплея е много слаб.Даже нощно време се вижда много трудно.Отидох в един сервиз в Пловдив,човека се занимава с ремонт на клавири.Той ми каза че ще ми излезе много скъпо,че трябва да се смени целия дисплей и се отказах.Някой дали ще може да ми помогне,да каже някой съвет?Благодаря предварително!!!
  7. shadi

    За текстове?

    аз също търся отговора на този въпрос обаче все още не можах да го открия,явно няма кои да го знае в този форум
  8. shadi

    Бленди Roland G-600

    Здравейте.търся човек с който да си разменям бленди и стилове,но най-вече бленди.Ако някой се интересува skyp: shadi_86
  9. Здравейте на всички.Търся човек,с който да разменям стилове и бленди за Roland.Имам много стилове но искам нещо различно вечеКойто иска може да ми пише на shaadi_86@bv.bg,skype:shadi_86.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.