Jump to content
Българският форум за музиканти

hellman

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно hellman

  • Рожден ден 02/01/1995

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

hellman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. hellman

    Фукня

    По спомен ми излезя някъде 460 лева
  2. hellman

    Фукня

    Здравейте, реших и аз да се изфукам с първият ми собствен гиър. баса: Cort C4 H кубето:Stagg 40BA Може да изказвате всякакви мнения. ПП:Знам, че снимките не са първо качество, но не успях да се сработя със фотоапарате нещо
  3. Ами, не знам-така каза баща ми.Той си го е купувал, когато той е свирил.
  4. Благодаря на всички, които се отзоваха и за пожеланията!!! А в какъв смисъл няма такова животно-добър или лош, че не разбрах?
  5. Съжалявам за двойния пост, но няма как да редактирам предишното си мнение. Вече официално си имам мой собствен инструмент Cort C4H!!! За малкото, което платих над LTD-то, получих доста повече Ей сега го почвам
  6. Мисля, че съм си изградил някакви предпочитаня, все пак свирих известно време с с един Орфей по лиценз на Ибанец.Дефакто, това е моят втори бас , та ще видим...след малко тръгвам към магазина.
  7. Знам го и това Благодаря, че и ти се отзова на темата ми. Четох едно ревю, при което пишеше, че няма такъв проблем.Разбира се, ще помоля да ми сложат един колан и да го пробвам.(без това ако ще го взема ще си купя и колан)
  8. Благодаря за отговора, да днес смятам да го сравня с Cort-овете в магазина.Принцпипно аз исках да си взема точно този бас. Исках да чуя и чужди мнения, защото все пак съм пълен новобранец в музикалния свят. От изчетеното тук разбрах, че трябва да обърна внимание на: -дали ми е удобен инструмента -дали има крив гриф -бръждене на някои от по-горните прагове ако има друго-пишете, макар че вече може да съм отишъл да го пробвам ПП:Ха-ха, благодаря за поздравленията , успях да завърша седми клас отличен.(горе-долу и това е поводът за тази покупка)
  9. Здравейте, днес ще си направя първият пост във форума след известно четене Надявам се темата да не е проблемна-задавам въпрос за определен продукт, а не примерно "кажете какво да си взема" Искам да попитам дали имате някакви впечатления за този инструмент.От доста време го гледам в нета, но днес го видях на живо в Динакорд.Тъй като бързах, неможах да го пробвам, но ми се иска утре да направя това. За представа-цената е 398 лева И да си имате идея колко съм начинаещ-свиря на орфей по наследство , не съм ходил на учител(но задължително ще тръгвам!!!) и общо взето пипам такова чудо, наречено бас, от около 3 седмици като разочавам отделни бас линии от песни. ПП:Благодаря предварително за отговорите ПП:Надявам се да не съм нарушил правилата, ако съм направил някакъв вид реклама с тази цена, ако е така-можете да я махнете.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.