Jump to content
Българският форум за музиканти

vokil88

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно vokil88

  • Рожден ден 12/28/1976

Previous Fields

  • Инструмент
    вокалист

Contact Methods

  • AIM
    sandro_atakata
  • Website URL
    http://www.vbox7.com/play:92438050
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Interests
    Здравейте на всички!<br />Казвам се Сашо, от Варна съм и съм вокал на група Кубратов сноп. Нашият стил е ОЙ и е много близък до този на Момчета с кубинки от Варна. До този момент имаме едно записано демо - озаглавено "Триумфът на Волята" То съдържа общо 12 парчета, едното от които е кавър на несъществуващата вече за съжаление група ДДТ.<br /> Реших да се регистрирам в този форум, защото един приятел сподели, че тук са истинските ценители с най-разнообразни интереси, от които винаги може да се научи нещо, а защо не и да се срещнат нови приятели :)

vokil88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Това е много специален поздрав за любителите на домашни изпълнения http://www.vbox7.com/play:499f968b
  2. Благодаря много! Определено това е звука. Доста истински звучи, но явно използва и компютърна програма - китарен процесор и звука от клавира минава през нея.
  3. Здравейте! Аз съм Сашо от Варна - вокал на група Кубратов сноп. Единствения инструмент, на който мога малко да свиря е клавир. Имам до някъде интерес към нестандартните експерименти в рок музиката като цяло. Имам идеята да си направя електронен пънк проект, в който клавира да имитира стандартните инструменти в този стил. Интересно ще ми е да получа тук някаква информация относно това, какъв модел би бил най-подходящ за тази цел?
  4. Много точно казано, но мисля, че основният проблем идва от това, че чалгата през последните години я наричат с уж по-интелигентното наименование "Поп-фолк". Това си е една най-обикновена и елементарна тафтология, защото поп идва от латинското popolis, а фолк от немското - foltz, което и в двата случая се привежда като народ. По този начин поп-фолк можем да го преведем единствено като народно-народна. Каква по-голяма простотия може да има от това. Най-големия проблем тук е че чрез така наречения "Поп-фолк" някой се опитва тотално да ни промени самосъзнанието или с други думи да направи това, което турците и за 5 века не можаха. Идеолозите на днешната асимилация на българина представиха на подрастващите чалгата като съвременната форма на нашия фолклор, а последните просто смилат информацията от медиите спусната им на готово и в това е голямата трагедия.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.