Jump to content
Българският форум за музиканти

Todorova1

новаци
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Klavir

Последни посетители

281 профилни разглеждания

Todorova1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря ви за отговорите, взех си Sono-то и съм предоволен от него.
  2. За Коледа съм решил да си взема кийборд, с който да мога да работя на живо чрез лаптоп. Отначало мислех да си взема Midi Controller на M-Audio -- Keystation 61ES [http://www.m-audio.com/products/en_us/Keystation61es.html], защото не е прекалено голям като 88 клавишният, лек е и може лесно да се носи, а и клавишите му са полу-тежки, което е добре за хората свикнали да свирят на акустично пиано. Но в последствие се замислих, дали вградената звукова карта на лаптопа, ще може да издържи на VST инструментите,с които ще свиря или ще има пращене, пукане и голяма латенция, които са недопустими при живото свирене. След това видях един друг доста интересен кийборд на M-Audio -- ProKeys Sono 61 [http://www.m-audio.com/products/en_us/ProKeysSono61.html ], който е с вграден аудио интерфейс, дори има 5 вградени саунда -- Гранд пиано, орган, електрическо пиано, клавинет, и така нареченото Bright Piano. Та въпроса ми към вас е -- кой е по-добрият вариант -- да си взема Keystation61 ES и някакъв външен аудио интерфейс или ProKeys Sono61 с вграденият? Ако смятате, че първият варинат е по-добър, бих се радвал да ми предложите конкретен модел аудио итнерфейс към който да се насоча. Бюджета, с който разполагам е 600 лв, като в него е включена и цената на кийборда. Благодаря ви предварително !
  3. Здравейте, мисля да си взема за коледа миди кийборда M-Audio ProKeys Sono 61,защото е добър за изпълнение на живо и звуковата му карта също става и за записи. Искам да ми кажете мнението си за клавиатурата. Благодаря ви предварително !
  4. За да ползвам драйверите на kx project трябва ли да uninstall-на оригиналните на Creative или мога да ги инсталирам допълнително ?
  5. Todorova1

    Creative Asio Drivers

    Здравейте, наскоро разбрах, че има драйвери на ASIO за саунд картите на Creative - ASIO Creative Drivers. Аз си ползвам ASIO4ALL, но не съм довелен от тях, защото пукат при запис. Може ли да ми дадете линк към Creative ASIO драйверите? Ползвам звукова карта Creative SoundBlaster Live! 5.1 Благодаря ви предварително !
  6. Искрено благодаря за съвета. Днес следобед изпратих мейл до АРТ с проблема и след 3 часа получихме отговор с обяснение. Проблема е решен. Благодаря ви от сърце ! Успех !
  7. Todorova1

    NI Hypersonic

    Може ли да прикачите снимка, че не мога дасе ориентирам ! Проблема излезна отново ! (
  8. Todorova1

    NI Hypersonic

    оправих си проблема, просто в началото на миди файла се създава някакъв парметър (3 черти), които правят тази настройка, след като ги изтрих и се оправи, благодаря за отговорите все пак !
  9. Todorova1

    NI Hypersonic

    Имам много неприятен проблем с програмата. Когато записвам песен и си избера примерно дисторжън китара от Hypersonic и стигна до края на песента, настройката си е добре, но пусна ли записаното отначало, автоматично се променя Patch-a на MIDI-то на китарата с някоя друга. Много неприятен проблем. Идеи как да го оправя ?
  10. Не, ето това е : http://picbg.net/img.php?file=c868f431aa106f09.JPG
  11. Процесора е от '88 г. и го няма на листата !
  12. Имената на фабричните ефекти изчезнаха и на тяхно място се появиха неподредени символи и всички ефекти не работят. В общите настройки на процесора пише, че фабричните ефекти от 0-99 са заключени,но не зная как да ги активирам. Нямам упътване за работа с процесора, ако някой има такова, моля да го качи !
  13. Можеш ли да ми дадеш линк да си ги сложа, имам същата звукова карта и просто с ASIO-то е убийство да се работи...
  14. При опит да прехвърля семпли от компютъра към d-50 с MIDI Joystick кабел, той просто блокира, не могат да се сменят банките и не се чува никакъв звук. След като вкараме обратно в d-50-то, фабричните настройки и саунди, които предварително съм запаметил на мемори карта чрез секуенсър, d-50 ги приема и зарежда, но ефекта е същия - не сменя банки и не се чува нищо. Каква може да е причината и как да я поправя? Благодара ви предварително P.S. Проблема е решен. При прехвърлянето на данните променя настройката Local от ОN на ОFF и трябва ръчно да я превключите на ON, за да се чуват саундите и да се сменят банките.
  15. Здравейте,интересува ме как да изпращам моите .syx , .m1p , .mex файлове от Компютъра към Корг М1. Имам секуенсър Кавай Q80 EX и се опитах да сваля съответния файл на дискета и после посредством секвенсера да запиша информацията на Корг-а,но Кавай-а не разчита нито един от файловете,независимо от дискетата.Предполагам,че ми трябва МИДИ Интерфейс,но незнам кой точно да използвам за тази цел,за каква цена става въпрос и т.н. Ако някой има информация как мога да извърша трансфера на файловете да пише на: o.g._pringle@abv.bg duo_fenix@abv.bg duo_fenix2@abv.bg БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.