Jump to content
Българският форум за музиканти

kri64an

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от kri64an

  1. А ето и продължението на урока. Подробности за за фигурите в описанието под видеото в Youtube.
  2. Ето едно видео и от мен. Подробности в описанието под видеото в Youtube. Не е кой знае какво, но може на някой да му е интересно.
  3. Аз мисля, че серията Z3 (бившата Z Custom) на Zildjian е най-подходяща за метъл и по принцип за по-твърда музика. Имам съм удоволствието да свиря няколко пъти с чинели от тази серия и останах много очарован от плътният им и обемен тон, които вадят. За метъл са перфектни, но за по рокаджийски звук мога да кажа, че A Custom-a са по-добрия избор. Обаче според моето лично мнение (не ангажирам никой с него) К Custom са най-добрата серия на Zildjian. А наскоро излезлите u K Hybrid са черешката на сладоледа. От чутото по семпли от интернет и youtube клипчета смея да твърдя, че тази серия е дори по-добра в музикално отношение от K Custom-a. Но като оставим сравненията, споменатите до сега чинели не са никак евтини и, ако един барабанист иска да има добър чинелен саунд (имам предвид професионален - за на живо или за запис) към своя сет барабани, трябва да налее много пара. Много, много - мисля че до 2000лв може да се купи чисто нов основния cymbal set pack: Райд, фус и 2 Краша.
  4. kri64an

    Extremum

    Това е 1то парче, което сме измислили заедно с Екстремум, откакто аз съм им барабанист! Беше преди 6г. А самото видео е remake-нато от старото само преди няколко дена?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.