Jump to content
Българският форум за музиканти

painbox

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

painbox's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Здравейте, бихте ли ми казали къде мога да си щамповам лого върху кожата на касата по поръчка? Търсих, но Гугъл не ми помогна много. Благодаря!
  2. Благодаря за отговора, колега Би ли ми обяснил какво ще рече мензура 34' и 35' ? Също така, обикновено какъв размер струни се слагат фабрично на басовете? Да знам да си взема същите ако по-нататък се скъса някоя. edit: намерих в нета, на моя мензурата е 34', каквото и да значи това бас-гитара c 4 струнами 24 лада, мензура 34" болченый гриф корпус: липа гриф: клен, накладка: палисандр
  3. Здравейте! Изтупвам тази тема от прахта, защото няма смисъл да пускам нова с подобно заглавие Купих си наскоро 4-струнен бас, начинаещ съм. Имам въпрос конкретно за настройката Drop D - чувал съм разни мнения, че ако стои постоянно в тази настройка може да създаде проблеми на грифа, т.е. да се изкриви или нещо подобно. Предполагам, че както е купен от магазина тръст рода е настроен като за E A D G, а аз често ще дропвам Ми в Ре - да се притеснявам ли или разликата от Ми в Ре за 4-та не е фатална? Също да попитам дали е проблем че постоянно сменям от стандартно Ми в Drop D и обратно, тъй като свиря песни и в 2-та строя? По-добре ли е да си избера един и да си стоя в него? Благодаря! П.П. Басът е Washburn T12, ако има значение спрямо дърво, качество и т.н.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.