Jump to content
Българският форум за музиканти

Naruto

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Naruto

  1. Naruto

    Китарни строеве

    Само да питам... какво значат тези означения на 3 струни b-e′-a′ и b-e′-b″ защото си нямам напредстава коя буква с коя струна съвпада (в размер). Примерно ако ида в мага зина и кажа трябват ми струни за едикойси инструмент ама незнам размера и им покажа тези означения (b-e′-b″, etc.) дали ще ме разберат ?
  2. Аз имам Fender Jazz Bass, но засъжаление нямам струни, а и пък и магитните и адаптери са извадени и някои кабели не са свързани. Аз незнам как да ги свържа и ме е много яд. А някой да знае каде се продават струни в Пловдив за тая бас китара ?
  3. А да попитам какви струни трябва да си купя за Fender Jazz Bass ? Имам предвид размер на струната. Така и така съм си намерил без пари на блокука една от '65та мисля, пък може и да просвири кой знае
  4. Ей е много ти благодаря получих инфото което ми трябваше. Но има още нещо: сигурен ли си, че това "веднага след китарата" е флейта или "shakuhachi". Наистина се чудя кое е. Иначе и аз съм фен* на "японски анимета, а Наруто ми е в категория Любими." А пък с този shamisen наистина се изкефих на мах Arigato !
  5. Много се чудех, но така и не разбрах с какви инструменти се свири в 08 Naruto - Sadness & Sorrow музичката. Някой ако знае ще ми помогне ли ? Просто много ми харесва звукът и съм много любопитен. Особено този звук в началото, който прилича малко на флейта или нещо подобно; май е някакъв японски музикален инструмент, но кой по точно
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.