Jump to content
Българският форум за музиканти

girl_

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от girl_

  1. не мисля,че съм за слушане много в момента..доста неща изчетох от тук и да отбележа,че на уроци ходя (от към 4,5 месеца),но аз искам бързо да напредна..Отначало въобще не си харсвах гласа,но може да се каже че посвикнах да го слушам..с дишането вече се справям,но все още нямам някаква техничност на гласа и докато пея някоя песен не знам за кое по напред да мисля..а в същото време искам и да навляза в самата песен..а не ей така механично да си пея,а то точно така става и започвам да се дразня от всичко това..може би ми е рано да се опитвам да усетя самата песен,защото вниманието ми ангажирано с това да мисля как трябва да изпея тази фраза,къде да си поема въздух и така нататък. Вие имали сте такива проблеми ?Освен това ..например аз гледам не всеки ден,но през няколко дни да пея..и искам да попитам:Когато някоя песен ипълняваш постоянно възможно ли е да усвоиш някаква техника от самата песен ? И как това става ?Аз не искам да имитирам изпълнителя,а просто да усвоя техниката му на пеене.
  2. Здравейте на всички..нова съм тук и много ви се моля да ми дадете някакви съвети как да си шлифовам гласа.. На 18 съм и въобще не се харесвам как звуча..все още някак детски ми звучи гласа..
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.