Jump to content
Българският форум за музиканти

tsvetan74

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

tsvetan74's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare

Recent Badges

0

Обществена Репутация

  1. Изгледах клипа, нямаме такъв удължен звук. Ампа шуми. Не знам дали е от него или от китарата. Малкия, който се вижда на снимката, купен заедно с китарата също шуми, за това купих Маршал. Явно и той не става. Поради тази причина пиша тук да знам какво да купя. Насочил съм се към процесор Boss GT 1000 Core. Благодаря. Boss GT-1000CORE – Thomann
  2. Благодаря за отговора. Понеже съм я купил за детето и не разбирам нищо, бихте ли ми казали какъв точно амп трябва да купя. И има ли нужда от друго освен ампа и процесора. Китарата също е ефтина. Това е с което разполагам: И се чудя за някоя от тези 3 китари да взема, може ли съвет.
  3. Здравейте, имам нужда от помощ за конфигурация на ефекти за постигане на метъл звучене. Китарата е Yamaha ERG 121, а ампа е Marshall MG 30FX.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.