Jump to content
Българският форум за музиканти

KaRaM

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

KaRaM's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте колеги, свиря непрофесионално предимно за удоволствие. Спрял съм се на Fender CD-140 SCE (Тук). Някой има ли наблюдения за този модел или за по-добро в ценовия клас до 500-600 лв.
  2. Здравейте колеги, имам Roland GW8 който ползвам само в домашна обстановка, защото съм любител. Имам проблем с pitch контрола (надявам се така да се нарича). Забелязах, че при повечето звуци (бленди, саунди или както се наричат) "пича" не сработва при "увеличаване", а трябва първо да се намали леко и след това да се увеличи без да се спира. Не знам как да го обясня по-ясно. Дали това е нормално поведение? Имах Yamaha QS300, която кривеше всичко без да са необходими допълнителни "пинизи". Моля ви за съвет, ако е за ремонт да се обърна към сервиз докато е в гаранция.
  3. Аз съм с GW8, машинката много ме радва. Твърдо мисля, че няма място за сравнение с PSR550. Роланда предоставя повече функционалност и смея да твърдя, че клавиатурата е по-добра. Грабвай Роланда и се наслади на звук, който за цената си е просто супер.
  4. Роланд'а дойде и не мога да се осъзная на кое небе съм. Не предполагах, че ще получа такова качество: стегната клавиатура, хубав звук (през слушалки засега) ... но все пак съм любител и не съм се докосвал до много клавири (имах Yamaha QS300), свирил съм малко на ПА 500, Yamaha S700. Изказвам строго субективно мнение , че за 1600 лв GW8 дава много възможности. Сега отново по темата за колоните: клавира има ляв и десен изход за жакове, а колоните имат чинчов вход. С какъв кабел се предполага да ги вържа? Жак към чинч? Моля ви за последни съвети относно свързването им.
  5. Колеги , вече съм собственик на MS40'ки. Отново ви благодаря
  6. Благодаря ви колеги!!! При такъв стегнат и ясен отговор как мога да не ви послушам. Ето от такова нещо имах нужда. Нека стане 9 часа и веднага ще звъня в динакорд. Нека пристигне моето "бебче" и ще изкажа непрофесионалното си мнение за фийлинга от първия допир :-)
  7. За много години "колеги"! Първи пост ми е във форума, но го следя от години и се ограмотявам по малко. След дълго мислене се реших да си купя Roland GW8. Мисля, че най-точно отговаря на моите изисквания за любител музикант. Въпросът ми е, с какви колони за домашно ползване да го оборудвам, така, че да имам читав звук. Бюджетът ми е до 150 лв. Добре би било колонките да са достатъчно компактни за да могат да се местят при необходимост.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.