Jump to content
Българският форум за музиканти

dushkov

Members
  • Мнения

    39
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от dushkov

  1. Можете ли да ми препоръчате чупеща стойка за микрофон, да е здрава, че все купувам такива, които изкарват десетина развъртания/затягания и им се чупят закрепващите механизми [emoji856]...и естествено да не е много скъпа, нещо до 50лв.

     

    Изпратено от моят Lenovo Z90a40 с помощта на Tapatalk

  2. Аз ползвах няколко години Marshall VS65r. Мисля, че ще ти свърши чудесна работа за разнообразието от стилове които свириш, има много мек тон!

     

    Изпратено от моят Lenovo Z90a40 с помощта на Tapatalk

    • Like 1
  3. Здравейте колеги, можете ли да ми помогнете с избора на wah, като критериите ми са педала да има пружина за да може сам да се връща в изключено положение. Пробвал съм behringer но не ми харесва звукът му. Благодаря предварително!

     

    Изпратено от моят Lenovo Z90a40 с помощта на Tapatalk

  4. Ако някой може да ми каже къде в бг може да се пробва тази китара. Също така приемам някакви предложения и за други марки, като изискването ми е грифът да е малко по широк. Веднага казвам, че пробвах китари в магазин Фактор и Райзингфорс(зад Уникредит), но нищо не ме грабна.

  5. Всъщност тези също не ми убягват.На коя да се спра-трябва ми за сцена и за записи,държа да е удобна за свирене...не държа чак толкова на акустиката,колкото на акустичния звук през предусилвателя,както и на визията.

     

    Помагайте,колеги :thumbs_up: :

     

    http://www.visiarts.net/catalog/product_in...roducts_id=3344

     

    http://www.visiarts.net/catalog/product_in...roducts_id=3897

     

    http://www.visiarts.net/catalog/product_in...roducts_id=3987

     

    Аз също наскоро се оглеждах за електро-акустична китара и се спрях на марката Takamine. Виж модела EG341SC, който е в ценовия порядък на горепосочения Ibanez.

     

    http://www.musicstore.de/en_EN/EUR/Takamin...p;campaign=EPOQ

  6. Здравейте,

    Ето такъв горе долу звук http://www.sendspace.com/file/mzgn24 успях да докарам с тази машинка и ми е чудно кой какво мисли? От няколко дни си играя да докарам възможно най-чист метал драйв директно от процесора без никакви други обработки и без кубе или усилвател и горе долу стигнах до тук някъде. Ако някой има същия процесор и знае някой и друг трик, нека сподели B)

     

    Здрасти! Аз от скоро се сдобих със същия процесор. Преди да си го купя доста се поогледах и смея да твърдя че този Ах3000g е един от най-добрите като звук и с най-добра цена. Все още не съм го разучил на 100%. Звука който си постигнал не е никак лош. Може да сложиш малко chorus(съвсем малко) колкото да омекоти тона, но да не се усеща! Звука който постихнах в домашни условия се различава от този който излиза на сценична апаратура. А там е убийствен звука!!!!!! Можеш да си сигурен че модела 3000 превъзхожда 1500. Но иначе и на колегата звука не никак лош!

  7. Ето, хвърли едно око тук

     

    http://www.ibanezrules.com/catalogs/us/1986/p30.jpg

     

    има готини адаптери от старите, аз лично съм страшно доволен от Супер 58, ако си падаш по ПАФ тип, няма да сбъркаш. Между другото още се правят и още са японски

     

    Благодаря ти!!!! В този сайт намерих това което ме интересува!

  8. Здравейте,

    надявам се някой да ми даде повече инфо за адаптерите с които са оборудвани по старите модели на Ibanez(не говоря за моделите оборудвани с Dimarzio). Кой са с low, medium и high output. Интересувам се защото възнамерявам да си сменям адаптерите с някои добри стари адаптери от Ibanez, по възможност японски.

  9. Моят DK2M е с Bill Lawrence L500XL на бриджа.

    И понеже джоба за адаптера се оказа малко плитък се наложи леко да го вкопая, но само на мястото където излиза кабела от пикъпа, което почти съвпада с отвора за кабела, през който той достига в кутията с потовете.

    Малко сложно и неразбрано обяснение се получи, но понеже на адаптера кабела му излиза директно надолу и е кофти да се прегъва и притиска се наложи да посвободя малко място под него. :thumbs_up:

    Също така отворите за четирите винта с които се завива ринга към тялото се разминаваха с милиметър някъде (в направление по дължина на ринга), но това не е проблем. Използват си се същите отвори и оригиналните видии на Джаксъна, а не тези които вървят към пикъпа.

    Bill Lawrence адаптерите си вървят със специално изработени рингове и ако го монтираш с обикновен ще изглежда грозно, а и самите отвори за винтовете за регулиране на височината могат да не съвпаднат.

    Общо взето малко крива и нестандартна работа, но не е никакъв проблем да се монтира. :)

     

    Благодаря ти за изчерпателния отговор! Малко извън темата: Как се получи звука след смяната с Bill?

  10. Аз бих казал следното:

     

    Музиката е "любов". Китарата е като тялото на жена. Почуствай сърцето си и това което ти харесва най-много, вземаш! От там нататък трябва много труд, но и талант. Успех!

    :punk_guitar:

  11. Виждам, че си пуснал тази тема доста отдавна, ама няма никакви коментари. Би ли казал, събрал ли си някакви впечатления за този процесор, на него ли се спря или си взе друг?

    :rockon:

  12. Определено имам да черпя! :greenangel:

    Много съм ти благодарен!

    По принцип съм на ти с компютрите, а и с китарите. Ако нещо мога да ти помогна, не се колебай да ми пишеш!

     

    Бъди жив и здрав!

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.