Jump to content
Българският форум за музиканти

mar4elo_as

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    синтезатор

Contact Methods

  • AIM
    mar4elo-as

Profile Information

  • Gender
    Male

mar4elo_as's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Здравей, Колега! Можеш ли да ме насочиш към сервиз, който сменя определен елемент от борда, тъй като имам същия проблем. Благодаря предварително!
  2. Здравейте Уважаеми колеги! Имам въпрос, относно притежавания от мен Корг Па 800. Ползвам инструмента от дълго време и до момента не ми е правил никакви проблеми. Докато свирех, същия се изключи внезапно. Изгаснаха всички индикации и бутони освен екрана, който светеше в тъмно син цвят без никакви надписи по него. Изключих инструмента и го включих отново, но нищо не зареждаше - появява се отново този тъмно син екран и до там. Моля за съвети и мнения. Благодаря предварително!
  3. mar4elo_as

    Roland

    Колеги спешно ми трябват стилове за Роланд Е500 аз имам, но за съжаление са за G600 и нестават благодаря Ви предварително. mar4elo_as@abv.bg
  4. имам някои за Е500 те трябва да са съвместими, дай си скайпа и ще ти ги нахвъпля
  5. точно тая програма търся от доста време хвърли прати ми я по пощата mar4elo_as@abv.bg
  6. колеги може ли някой да ми каже от къде да си намеря малко ритми и бленди за синтезатор Роланд Е500 има ли някой, който може да ми направи на дискетка хора, ръченици, балади, македонски и т.н.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.