Jump to content
Българският форум за музиканти

elimusic677

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от elimusic677

  1. Истината е че драйвера на тази звукова карта поддържа от Windows 8 на долу а аз работя с WIN 10 и WIN 11 а и ми прави някви бъгове докато слушам примерно музика през нея.
  2. Здравейте Приятели! имам следното питане от скоро се занимавам със звукозаписи и имам една стара звукова карта M-Audio fast track ultra и искам да я сменям за това питам вас какво е kHz и от голямо значение ли е каква е разликата от примерно 10 бита звукова карта и 24? и какво да гледам когато поръчвам
  3. Благодаря ви ще като цяло си правя моя музика смисъл записвам за себе си, ядно ми е че микса сложен става въпрос за еквалайзерите ми се получават много дървено и остро звучене вместо да я има тази чистота и мекота
  4. Здравейте от скоро се занимавам със Звукозаписи и имам домашно студио, смесването е голям зор моля ви давайте съвети защото като слушам другите студия в Youtube имат хубави плътни баси и меки високи а при мене е точно обратно работя с CUBASE /Кюбейс/ 10.5 давайте съвети благодаря предварително и съжалявам ако съм сбъркал нещо!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.