Jump to content
Българският форум за музиканти

a12345678903

новаци
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от a12345678903

  1. хмм, излглежфа че следите тази тема. Бих една бира след това пих още две и странното нещо е че не усещам нищо друго освен некъв първичен инстинкт
  2. Така като ти гледам поста не вярваш че за 20лв може да си направиш стойка от дърво. Имам 2 китари една класическа и една електрическа. Вдъхновен от твоята идея направих една стойка за двете. Ако си заинтересован ще постна снимка.
  3. Благодаря за темата, прочетох я цялата.
  4. за 20лв. можеше да я направиш от дърво.
  5. Благодаря, не ми беше ясно как се гъне дървесината. Въпросът е от къде да взема дървесината ? Един от начините е : 1.Отиваш в гората. 2. Търсиш дърво паднало от буря. 3. Режеш го и си го взимаш вкъщи. Искам да купя от някъде ама така като гледам само дъски и талпи се продават.
  6. Здравейте, Имам гриф, нямам тяло. (Ако някой продава да пише на лични. ) Аз съм начинаещ и нямам никаква ориентираност в тази област- изработката на тяло за класическа китара, обаче ме влече и искам поне да пробвам. 1. Трябва ми сух блок дърво 70х70х40. Естествено трябва да е перфектен- плътен, без дупки и чепове. Гледал съм на едно филмче как се лепят 3 или повече блока на преса с някакво лепило- оставят се да престоят една седмица след това добиват свойствата на едно цяло - един цял блок 70х70х40, от къде да си купя такива, ако не цял и какво лепило се използва ?
  7. Здравейте, Колко според вас е оптималното време за свирене ? Учителят ми по китара вика че трябва да се свири по цял ден за да можеш да развиеш техниката си ? Искам да споделя че ми се вижда доста трудно от към място на свирене, това да дадеш воля на чувствата си през ...в началото на новият ден според повечето хора е нещо крайно невизпитано??? Къде трябва да се свири(репетира) по това време на ноща, освен клубове? Като се има в предвид преход от стара към нова техника, според вас за колко време средният китарист може да усъвършенства една нова техника?
  8. даваш още сто лева и си купуваш китара с усилвател M A R S H A L някъде гледах такъв комплект ама А де... де беше
  9. къде има репетиционна с китара ефект звук и т.н. ? Това янко съкъзов 17 нищо няма там, бря пекъх се там 30 мин и се отказах
  10. Знаете ли такова ? Отдавна не съм свирил и много ми се иска да посвиря с един ефект. Чувал съм за такива работи- плащаш и ти предоставят обурудване и зала в която да свириш. Знаете ли къде има такова нещо ?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.