Jump to content
Българският форум за музиканти

Mihail Dimitrov

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Mihail Dimitrov

  1. Здравейте колеги ако някой е по запознат с майсторите по черноморието трябва ми професионално мнение за най-добрия майстор!!!

    Тъй като ми трябва оркестрова гайданица а материала пътува от много далеч!!! Затова искам да е наистина добра изработка....

     

     

    Благодаря предварително!!!

  2. И по то4но на кое издание ,кои автори?трябва ми за кандидат-студентския изпит в НБУ.

     

    Вече Издателство МУЗИКА преиздаде ЕТМ на Парашкев Хаджиев, аз си я порачах от тях директно, давам телефон 029802256 029877963 трябва да я има вече и в търговската мрежа Поздрави!!!

  3. Не е изчерпано мога да дам само един пример утре може да се роди нов Моцарт и пак да бъдат създадени нови творби! това си е мое мнение...:hysterical:

    Математиката, като точна наука както е и при музиката необятно пространство...

  4. Здравейте, търся да си купя чисто нов акордеон, но никъде в мрежата не намерих място от където да го направя, нито някой който да прави по поръчка. Ако някой се е сблъсквал с този проблем или може по някакъв начин да ми помогне ще съм му много благодарен.

     

    аз имам Hohner 80 баса на 55 год в перфектно състояние след малък ремонт който сам извърших може да се свържеш с дилъра на Хонер за модели и цени в София от FACTOR TC www.audio-factor.com d fjkfikf ;foe.rje www.hohner.eu за Велтмайстер не мога да ти кажа но със сигурност са чистак бърсак :D:hysterical:

  5. Колега на гела не успях да дойда но се надявах да свирим с оркестъра в Широка Лъка иначе за каба гайда в София немога да ти кажа аз съм гайдар над 10 год ,ще се радвам да ти помогна относно въпросите ти. поздрави гайдар от 100 Каба Гайди

    РS: Относно надсвирванията сйм малко против защото имам един любем цитат " Музиката не е съреднование, тя е почерк..." всеки гради стил и свири колкото може и колкото му се отдава... ако искаш и по скайпа може да ти обясня щото тука е бавно пусни ЛС :hysterical::D

     

    Добри майстори дето са си баш майстори от Смолян мога да предложа и телефони мога да дам за връзка с тях... ЛС

  6. и аз се радвам че е един от 6те инструмента вкъщи беше падарък на дядо лека му пръс не е ре кавал ами май е фа нз треа да го чуя с тунера супер инструмент е ама иска доста работа пък stephen беше писал в началото птичи поглед над родопите и кавал за фон бих добавил и каба гайда преди кавала като интро... :thumbs_up:

  7. макар и да свиря самоук от година и то с много хъс както свиря и на гайдата от 10 години разцепвам го моя 55годишен Hohner Lucia IIP 80баса е и беше на дядо направийх му сам ремонт с части на производителя и цънка в момента. макар че искам да си купя Супита треа да дадете съветче за трилерите идват ми малко трудни...

  8. Здравейте,

     

    Бих искал да знам дали някои може да ми каже каде мога да намеря учител по гайда някаде близо до Пловдив.

    От малак си имам мечтата да се науча да свиря на гайда, но до сега нямах възможността а може би и куража да се опитам да работя с този изключителен инструмент. Всичко свързано с Родопите е сварзано със сърцето ми, убожавам всичко родпско. Дори сега се вънувам само като пиша за това.Аз на 17 години родом съм от Асеновград и там живея а в родът ми е от родопите но наистина до сега странно но не можах да си купя и науча.

     

    Ще съм благодарен ако отговорите. :thumbs_up:

     

    пич aко беше oт смолян ok aма в пловдив незнам иначе свиря на каба гайда от 10 години и на акордеон от скоро година самоук добре че има хора като теб и в форума да запазваме и препредаваме фолклора аз говоря за нашенския родопския иначе мога да ти кажа двама маистори от смолян на гайди единия е моят ръководител другият беше в ДЮФА Смолян

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.