Jump to content
Българският форум за музиканти

dito

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Dean VMNT Mustaine

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sofia

dito's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. приятели здравейте.имам едно питане и дано има някой който да ми помогне.имам кубе Crate FW 65 и използвам обаче отделен дисторжън и нойз съпрессор BOSS.преди време кубето му спряха ефектите,а дисторжъна му почна да шуми много.тогава вече използвах горе посочените педали и ги включвах през инпута на кубето както принципно се прави,като използвах вградените ефекти заедно с педалите,докато ефектите не се развалиха.сега пак съм със същото кубе само че педалите ги включвам през инсърт жака на кубето,обаче когато се опитвам да използвам ефектите дилей реверб и така нататък звучи отвратително. и не трябва да е така според мен.ако някой има същото кубе или е имал моля да ми пише и да ми каже какво да правя защото ме е страх да не се развали отново.
  2. да аз имам деан дейв мъстейн VMNTX от щатите и е страшна!а доколко това че в бг няма е... предполагам щото немат пдри да внесат а ако го направят ще бъдат ташаци като Jackson в РФ сайт откадето може да се поръча е: www.musiciansfriend.com свиря с нея и с EHX Metal Muff i мога да кажа че комбинацията е перфе за мен това е най якия самостоятелен дист. има го в същия сайт вади адски корав звук има с еквилайзер и можеп да си регулираш тона както си искаш.в БГ няма много вазможности за внос са жалост поне почнаха Гибсън да вкарват :Д
  3. приятели,музикантът не дава това което хората искат,а това което той смята за правилно и което иска да създава.велики хора са го казали и то много отдавна.щом се занимаваш няма как да не знаеш.а иначе тук въросът е именно да я запазим тая муэика и да съществува.по твойта логика kolio_k дай сички да правим чалга.проблемът е именно в много голямата част от българската негодуваща и бездействаща публика.а иначе относно рекламата в FB и MS едно е да ти видат грпата да ти станат 1000 човека фенове ама като трябва да те подкрепат има няма 20-30 човека и дотам...
  4. абе Babyface bob не става вапрос само за бизнес,става въпрос изцяло за българската "сцена" пича (guitar man) си е много прав и точен.подкрепа няма,похвала няма за българските рок/метъл групи.никой не се интересува,почти никой не е любопитен някоя родна група какво има да представи.ако е концерт-вход свободен секи ше дойде именно щото после ще има пари за пиячка.то тва ок ама не може постоянно безплатни концерти.нали братството на метъла в бг е "силно и сплотено",да бе,колкото и цялата ни държава.не става да си гледал ни една или поне да си гледал една две нови бг банди,да не са ти харесали например и да кажеш сцената ни е зле.е има групи за всички стилове и вкусове ама нема кой да ги види,да ги подкрепи само приятелите на дадената група ше им отиде на концеерт но и тва много много не се случва.няма подкрепа,има негодуващи е не може така.наистина има нещо кофти със бг сцената но не групите а публиката.дори и някоя група да не е добра то е същото-няма кой да я чуе и без това няма стимул,никой не се бъхти кат види че е се едно дали ще си добър и ще свирш или адският злетак и пак ще свириш.същото е,няма кой да види,да чуе.грозната истина.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.