Jump to content
Българският форум за музиканти

kalinskiaa

новаци
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от kalinskiaa

  1. Здравейте на всички! Нагърбил съм се със задачата да намеря на баща ми ноти за цигулка от всякакво естество-уроци, партитури на известни произведения и т.н.. Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете в търсенето! Благодаря ви предварително! kalinskiaa@abv.bg
  2. Явно никой не иска да разбере какво казвам! Не съм споменавал за два секуенсера, перформанси и т.н. Просто казах , че все още не съм намерил опцията в която след определен такт в режим бисекуенсер мога аз да си водя хармонията без тя да е записана предварително (ТАЗИ ОПЦИЯ Я ИМА I3, И КОЙТО НЕ ЗНАЕ КАК СТАВА МОГА ДА ДЕМОНСТРИРАМ!!!)
  3. Недостатъка е за корг па-50!!! I3-то има функции на бисеквенсера , които па-то ги няма!!!
  4. Просто не си я намерил. На i3-то имам направени песни на бисеквенсера и след определен такт си водя аз хармонията на стила!
  5. Здравейте! В момента разучавам pa50 и не мога да открия дали е възможно, в бисеквенсера да си запиша някаква песен, и от определен такт до края да мога аз да водя хармонията (все едно се приминава в стил режим). Тази опция я имаше на i3-то но тук не мога да я открия.
  6. А иначе като звучене, ram, rom памен,бързина на работа и т.н. различават ли се? Сега гледам в описание на tomann за този- модел sd-card drive (max. 2GB memory - attention no high speed cards) Това с капацитета на паметта вярно ли е и някой има ли наблюдения за скоростта на четене от картата? Извинявам се за двете съобщения!
  7. А иначе като звучене, ram, rom памен,бързина на работа и т.н. различават ли се?
  8. Някой би ли споменал разликите между korg pa50sd и korg pa80. Различават ли се по нещо друго освен хард диска и слота за флаш картата.Също така ме интересува предимствата на единия и другия. Предстои ми да купувам клавир и все още се чудя какво да избера. Pa50sd нов струва 1250 лв. а pa80 на старо 1800..
  9. Благодаря за коментара.Май се спирам на мо-то.Преди korg tr се бях спрял на classic но има само 32mb wave rom което.....
  10. Остават броени дни докато поръчам един от двата ,а аз още не съм се спрял на конкретния модел.Моля помогнете с избора!
  11. Ще се използва за живо свирене.Какви са плюсовете и минусите на единия спрямо другия?
  12. Предстои ми да си закупя клавир и не мога да се спра на точния модел.Бихте ли ми помогнали с избора на един от двата клавира yamaha mo6 или korg triton tr.Кои бихте избрали вие и защо?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.