Jump to content
Българският форум за музиканти

GreenSworn

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно GreenSworn

  • Рожден ден 10/06/1993

Previous Fields

  • Инструмент
    Пиано, Китара, Тамбура

Contact Methods

  • AIM
    greensworn93
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Варна
  • Interests
    Музика, Компютри, Природа.

GreenSworn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Инструмент, на който ще се свири "Тамбурок!" Забранено ми е да нарушавам акустиката Трябва да е нещо като нов инструмент или адаптери, които да не нарушават акустиката...
  2. Дали има начин там да ми го пробват, че не ми се хабят пари? Не искам да дам 40-50 лева на вятъра Дали могат там просто да го пробват дали хваща? Според вас?
  3. Виж сега, ruidolff. Аз съм от Хуманитарна гимназия варна (Национална гимназия по хуманитарни науки и изкуства "Константин Преславски" Варна), но ще ти кажа, че съм на 14 години и разполагам с парите, които майка ми предостави. Имам около 200-300 лева спестени, но не знам за колко ще стигне това. Ако си съгласен за тези пари (които ми се струват малко мижави) пиши ми по скайп и ще се уговорим. Благодаря, Overdrive. Откъде да си намеря такъв адаптер? Продават ли се по музикалните магазини? Акустичното няма да ми върши работа, защото аз искам да жуля AC/DC, което ако знаеш не иска прекалено дисторжъни, ама пък не е никак акустично... Все пак благодаря за отзивите.
  4. Много жалка имитация на Fender Stratocacter, закупена от метро. Неправилен гриф, 18726598-мо качествени струни и прЪщи кът' телевизор на ненастроен порно канал... Върши работа докат си зема Гибсънчето SG Standart.
  5. Виж сега, нека споделя моят скромен опит... Аз съм пре-доволен от моето пиано беларус. Майка ми е ходила да го избира с топ-майстори (с акордьора на музикалното Варна). Може някой да поспори с мен, но това пиано е настройвано последно, когато е купено и все още звучи точно до последния херц. Клавишите му не са много твърди, не са много меки - Муцка са (естествено аз съм си свикнал, но все пак...). Звукът му е леко органичен (което е добре) и е кристален. Всичките ми госпожи по пиано са се възхищавали. Не казвам, че беларус са най - добрите, а казвам, че всичко опира до избирането. Намери някой майстор в областта на пианата и му поспами в пощата, или го подразни малко по телефона... Пожелавам много късмет, добра учителка и светкавична схватливост на бъдещия пиянист.
  6. Сигурно ще ви се стори тъпо, но искам да направя нещо уникално (по - точно да притежавам). Мразя да гледам как в даскало всички тамбури са еднакви. Байганяса ми от еднаквост. Другите дори стикерчета не си слагат. Бих искал да поговоря с някой дето разбира от електроника, за да видим дали може да се направи електрическа тамбура. ... За тези, които искат да знаят - тамбурата има 4 двойки струни (4х2=8) в следния строй ми-си-сол-ре... Гледах във интернет и забелязах на няколко места да има спомената електрическа тамбура, така че едва ли е невъзможно. Хайде на предложенията... Странно е, ама
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.