Hellbeas7 Публикувано Март 31, 2010 Share Публикувано Март 31, 2010 Здравейте , някой от вас случайно да има ноти на кючек за китара ?? или ако няма но може да напише някоя друга нота ще съм благодарен на всички.Мерси предварително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
balombi Отговорено Март 31, 2010 Share Отговорено Март 31, 2010 (Редактирано) Мале с тая тема изби рибата , във форум само с метали и дуги не харесващи този така популярен жанр ,ти искаш ноти за чалга . Е ама нищо аз понеже не мразя нито един стил музика ще ти загатна едно фрагментче от не безизвестната песен ''Радка пиратка ''. Та.. G G A Bb A G A G G A G G A Bb A G G C Bb A Bb A G F F G A G F G F F G F D F# A C Това се свири елементарно върху акордите Gm/Gm/F/D7 . Незнам колко ми разбра затова съм се опитал да изсвиря написаното , въпреки че свиря като индианец мисля , че може да разбереш нещо . http://www.4shared.com/file/253805761/7c846fa5/ku4ek_.html Успех . Редактирано Март 31, 2010 от balombi Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лими Отговорено Март 31, 2010 Share Отговорено Март 31, 2010 До колкото разбирам от въпроса ти, а и от примера на @balombi, може би имаш в предвид "Чае Шу кариа"? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hellbeas7 Отговорено Април 1, 2010 Автор Share Отговорено Април 1, 2010 Мале с тая тема изби рибата , във форум само с метали и дуги не харесващи този така популярен жанр ,ти искаш ноти за чалга . Е ама нищо аз понеже не мразя нито един стил музика ще ти загатна едно фрагментче от не безизвестната песен ''Радка пиратка ''. Та.. G G A Bb A G A G G A G G A Bb A G G C Bb A Bb A G F F G A G F G F F G F D F# A C Това се свири елементарно върху акордите Gm/Gm/F/D7 . Незнам колко ми разбра затова съм се опитал да изсвиря написаното , въпреки че свиря като индианец мисля , че може да разбереш нещо . http://www.4shared.com/file/253805761/7c846fa5/ku4ek_.html Успех . мерси мнооооого Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
balombi Отговорено Април 1, 2010 Share Отговорено Април 1, 2010 Това разбра ли го , защото емного тъпо написано и дори ми е трудно да го разбера. Не мога да то нарисувам петолиние и за това пиша така тъпо нотите . Ако не разбираш нещо питай и се научи да вадиш по слух . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
arebegai Отговорено Април 1, 2010 Share Отговорено Април 1, 2010 ^ Т'ва дето си го написал подозрително прилича на един мой пост в твоя тема,отпреди седмица някъде.Нещо подигравки ли усещам или така си говориш по принцип? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
balombi Отговорено Април 1, 2010 Share Отговорено Април 1, 2010 (Редактирано) Аз съм ти извадил малко в началото,абе свири ми се ама се занимавам с едни сватбарски щуротии.Нотите ще ги напиша в реда,в който се свирят (не мога да ти нарисувам петолиние) C# D(5) C-D-C B A B A G# A B C B A G# A A F# G F# -цялото се повтаря 2 пъти G# A B C B A G# A A F# G F# G# A G# A D C B A G# A A F# G F# - и това цялото два пъти Свири се върху D и A акорди,като подчертавам това е само началната част,нямам повече време засега.Имай предвид,че съм слушал оркестри,които го свирят с доста украшения,импровизират и т.н.,така,че ако се чувстваш способен,може и ти да направиш така.И се учи да вадиш по слух,щото тия работи таблатури нямат,пък и с тях няма да я докараш доникъде. Даже записах как "уж" би трябвало да звучи.Доста зле е изсвирено,но като за ориентир върши работа.И на китара много трудно се правят разните извивки,характерни за хората,изобщо,требе си майстор.И това съм го правил по слух,така,че може да има някоя грешна нота. http://www.4shared.com/file/250777867/462c317e/horo1.html Като имам повече време,ще разгледам и другите части на хорото.Успех! Забележка: D(5) означава,че нотата се повтаря пет пъти Извинявай за неграмотното записване,ама импровизирам на момента Да на истина шаблона за поста ми е твое производство . В никакъв случай не се подигравам , напротив даже много те уважавам . Редактирано Април 1, 2010 от balombi Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
arebegai Отговорено Април 1, 2010 Share Отговорено Април 1, 2010 Не,щото изглежда като дива ирония. В смисъл нищо лошо няма, ,ама толкова си мога сега.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hellbeas7 Отговорено Април 5, 2010 Автор Share Отговорено Април 5, 2010 (Редактирано) Това разбра ли го , защото емного тъпо написано и дори ми е трудно да го разбера. Не мога да то нарисувам петолиние и за това пиша така тъпо нотите .Ако не разбираш нещо питай и се научи да вадиш по слух . Емиии не разбрах много карам по слух но ако можеш да ми го направиш като таблатура ... просто равен нема да имаш Редактирано Април 5, 2010 от Hellbeas7 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
balombi Отговорено Април 5, 2010 Share Отговорено Април 5, 2010 Еми щом караш по слух за какво ти е таб. Даже съм ти написал и тоновете , така че няма смисъл от табове. Ако пък не разбираш буквите от първия ми пост- C-До D-Ре E-Ми F-Фа F#-Фа диез G-Сол A-Ла B-Си Bb-Си бемол Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hellbeas7 Отговорено Април 6, 2010 Автор Share Отговорено Април 6, 2010 Еми щом караш по слух за какво ти е таб. Даже съм ти написал и тоновете , така че няма смисъл от табове. Ако пък не разбираш буквите от първия ми пост- C-До D-Ре E-Ми F-Фа F#-Фа диез G-Сол A-Ла B-Си Bb-Си бемол е тфа е истината мерси само незнам къде се намира БЕМОЛ и незнам кфо значи даже ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
balombi Отговорено Април 6, 2010 Share Отговорено Април 6, 2010 Бемолът понижава височината на тона с половин тон . Във случая имаш си бемол , което значи , че този тон е с половин тон по нисък от обикновено си , тоест едно прагче по ниско от си . А диезът повишава с пловин тон височината . Например фа диез се свири с едно прагче по-нагоре от чисто фа . Това е , не е много сложно , но трябва да се знае. Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DartmoorT6P Отговорено Декември 23, 2010 Share Отговорено Декември 23, 2010 Аз съм начинаещ и не разбрах много от нотите. И не намерих табове на "Радка пиратка" Някой може ли да ме help? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
V3n0m Отговорено Декември 23, 2010 Share Отговорено Декември 23, 2010 Тая темичка разцепи Табове на Радка пиратка едва ли има но виж http://www.akordite.com/index.php?option=c...mp;song_id=1192 тва може да ти свърши работа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts