Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте всички,днес бях музикален магазин:китари троплети тъпани и прочие видях биси рич-а и го пробвах на едно 60W мисля че.Та като я вкючи пича вика кубето е хубаво ала-бала,и така почнах интрото на metallica creeping death ама дисторшъна звучше просто като пръдня и питам:нещо не е настроено кубето или китарата не е хубава?!?Направо се отчаях,бях се запътил към тази китара :girl_cray2::P

Отговорено

най-вероятно е от кубето.За какво маршалче си говорим :girl_cray2:

По принцип и ниските серии на б.с. не са лоши,макар сток адаптерите да не ги хвалят много.Аз лично ги харесвам и не виждам по какво отстъпват на другите в този ценови клас.

Дай малко повече информация какво си пробвал точно :P

Отговорено

Не знам къде е това ако има в Пловдив,щото за Маршалите уж добри думи чувам а пък биси рича беше към 400 кинта предполагам трябва да вадят добър звук...пък и изглежда злобна :girl_cray2: все едно надявам се настройките да не са били добре :P

Отговорено

Значи китарата е стандартен уарлок 2 двойни адаптера копче в 2 или три посоки не съм сигурен а кубето само видях че е към 300 лева към 60W

Отговорено

Мисля, че е от настройките (еквилайзера) на усилвателя.Но пък от друга страна през това кубе всеки ден минават доста китари и не мисля, че продавач-конслутантите няма да го настроят или да доловят, че нещо не е като хората.Може и да е от тона на китарата.Има милион,,не- милиарди причини за този проблем :P

Отговорено (Редактирано)

Малко гадно ще прозвучи,за което се извинявам,като каква пръдня звучи :P ? Звучи по-глухо или по-остро?

Редактирано от Malcolm_Young
Отговорено

Абе много интересна работа,Маршал 60вата за 300лв и то в магазин искам да го видя това.

По темата ти какъв тон искаш да извади без да направиш някакви настройки на еквалайзер или драйв-гейн-волум.Ако мислиш че като включиш китарата в Маршала и тя ще звучи като на Джеимс Хетфийлд няма как да стане,защото звука който търсиш не се получава толкова лесно.

Отговорено

Еми за 300 лева не съм сигурен но беше големичко :girl_cray2: все пак не опитах да докарам звука на хайтфиелд ама все пак да посвиря на китарата да видя каква стока е.Иначе се опитах да я настроя може ми неуспешно :P

Отговорено

Другия път вземи някой приятел или познат, който разбира от тея неща.Като отидеш в магазина трябва да можеш да настроиш китарата,защото фалшива никога няма да звучи добре,после усилвателя трябва да се побутне за да извади добър звук.Пробвай я на чист саунд и със драйв за да чуеш как звучи тази китара.Успех!