nerven_hamster Публикувано Декември 16, 2009 Публикувано Декември 16, 2009 (Редактирано) Здравейте. Потърсих из форума, но не намерих нищо за тези кубета. Искам да си взема такова кубе (най-вероятно ще е 15 ватовия вариант). Аз съм доста начинаещ и с доста ограничен бюджет. Искам просто да си свиркам вкъщи. С ефект от компа ще се получили някакъв свестен звук? За тези пари (170макс) можете ли да ми препоръчате нещо по-добро? Заслужава ли си да дам още 20лв за 20 ватовия вариант? p.s Благодаря предварително (малко съм се поубъркал става въпрос за Stagg 15 GA DR EU и Stagg 20 GA DR EU, и Stagg 10 GA EU) Редактирано Декември 16, 2009 от nerven_hamster Цитирай
TONY Отговорено Декември 16, 2009 Отговорено Декември 16, 2009 вземи си това http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=70894 Цитирай
dean_dime Отговорено Декември 16, 2009 Отговорено Декември 16, 2009 (Редактирано) Ако не този Маршал, можеш да си вземеш Crate FW15R. Струва към 180-90 и е с 12'' говорител за разлика от 20 ватовия Стаг с 8''. А и не вади хич лош тон. Редактирано Декември 16, 2009 от dean_dime Цитирай
sasoh Отговорено Декември 16, 2009 Отговорено Декември 16, 2009 (Редактирано) Имах шанс да се запозная с 20-ватовия модел на тази серия комбота на Stagg. Overdrive-ът не може да се ползва, не знам по каква схема е правен, но не звучи изобщо наред. Ако мислиш да му слагаш ефекти отпред и само през чистия канал да го караш, е ок, но друго не очаквай. Без да съм пробвал това на Crate, бих го избрал пред Stagg-а. Edit: Размерът на говорителя има значение, слушай какво ти говорят. Редактирано Декември 16, 2009 от sasoh Цитирай
kostov Отговорено Декември 16, 2009 Отговорено Декември 16, 2009 Къде е 8 инчов говорител, къде е 12.Плюс това е с драйв. Цитирай
Чукопад Отговорено Декември 16, 2009 Отговорено Декември 16, 2009 Здравейте. Потърсих из форума, но не намерих нищо за тези кубета. Искам да си взема такова кубе (най-вероятно ще е 15 ватовия вариант). Аз съм доста начинаещ и с доста ограничен бюджет. Искам просто да си свиркам вкъщи. С ефект от компа ще се получили някакъв свестен звук? За тези пари (170макс) можете ли да ми препоръчате нещо по-добро? Заслужава ли си да дам още 20лв за 20 ватовия вариант? p.s Благодаря предварително (малко съм се поубъркал става въпрос за Stagg 15 GA DR EU и Stagg 20 GA DR EU, и Stagg 10 GA EU) Аз имам stagg 40 GA R и ме кефи щото е бая силничък и го зех евтино ама ако ще си взимаш стаг задължително задели още поне 60-70 лева за дисторшън, защото вграденият в кубето звучи като пръдня. Цитирай
SomeoneElse Отговорено Декември 16, 2009 Отговорено Декември 16, 2009 +1 за Crate-чето. Свирил съм на него и има много тресня в него. Определено 12" говорителят си казва думата. Цитирай
carnalsoul Отговорено Декември 16, 2009 Отговорено Декември 16, 2009 +1 за Crate-a свиря с такъв и съм изключително доволен . Цитирай
TONY Отговорено Декември 17, 2009 Отговорено Декември 17, 2009 (Редактирано) За това има един лаф "много баби - хилаво дете". Взимай Маршала и бягай. Ако са те изпреварили - взимай крейта. Кой изобщо си купува стаг??? Редактирано Декември 17, 2009 от TONY Цитирай
dean_dime Отговорено Декември 17, 2009 Отговорено Декември 17, 2009 ^ Начинаещ, който няма кого да пита кое е добре и кое не и се доверява на еди кой си продавач дето има само Стагове. (Така беше и в моя случай когато започнах ) Цитирай
Recommended Posts