Trool Отговорено Юли 13, 2009 Автор Отговорено Юли 13, 2009 Прав си , сЪжелявам При мене е само крайнят резултат. Просто се Чудех какво да кажа Цитирай
Kalin25 Отговорено Юли 14, 2009 Отговорено Юли 14, 2009 Покажи как е била в началото.За да видим разликата. Цитирай
Trool Отговорено Юли 14, 2009 Автор Отговорено Юли 14, 2009 Покажи как е била в началото.За да видим разликата. В на4алото беше само три дъски -венге ,явор и кедър . Цитирай
RockoBG Отговорено Юли 14, 2009 Отговорено Юли 14, 2009 Е па дай да я чуем. И не съм много наясно ама тоя род бридж не му ли идват зайде джелезните струни. Цитирай
Trool Отговорено Юли 14, 2009 Автор Отговорено Юли 14, 2009 Е па дай да я чуем. И не съм много наясно ама тоя род бридж не му ли идват зайде джелезните струни. Не съм много на ясно как да стане това с 4уавнето . Колкото до бриджа няма никакъв проблем хванат е с винтове а и венгето е много яко дърво. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юли 14, 2009 Отговорено Юли 14, 2009 Супер е китарката, браво! Не изглежда перфектно като ''купешките'', но така трябва да бъде. По това си личи, че е hand made. Цитирай
synchu Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 ^ами това не е много така Ето ръчна изработка на акустична китара, която е абсолютно перфектна във всяко едно отношение (отделен е въпроса дали 17'500$ са много или малко кинти): Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 ^Имам предвид, че дава по автентичен вид на стара ръчна изработка.Има някаква красота в неперфектноста, но пак зависи как е направена. И не ме карай да ти показвам моята... Цитирай
ultramega Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 Троол , много добре изглежда китарата. Като няма снимки и звук, разкажи ни поне нещо повече. Ти ли си я направи или си я поръча някъде? Дизайна твой ли е или си копирал някоя китара? и такива интересни неща... Цитирай
RockoBG Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 Е па дай да я чуем. И не съм много наясно ама тоя род бридж не му ли идват зайде джелезните струни. Не съм много на ясно как да стане това с 4уавнето . Колкото до бриджа няма никакъв проблем хванат е с винтове а и венгето е много яко дърво. Ми най-лесно май е да отидеш при някой, който има читав микрофон и малко екстри и да диджитайзнете малко звук. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 Прав си , сЪжелявам Не знам кой е правил редакцията, но се пише '' съжАлявам''. п.п. Причина за редакцията - правопис на ''редактора'' Цитирай
Recommended Posts