BL33D1N6_M3 Публикувано Януари 2, 2009 Публикувано Януари 2, 2009 Мисля да си взема един от тези два комплекта на Squier: Stop Dreaming, Start Playing™ Set: Affinity Strat® HSS with Bullet® 150 DSP Amp или Stop Dreaming, Start Playing™ Set: Affinity Strat® HSS with G-DEC® Junior Amp . Искам да си взема един от двата (но не задължително), защото доколкото чета (и разбирам) - в комплекта има всичко, от което се нуждая, за да започна да свиря (с изключение на учител де). Въпросът ми е: кой от двата комплекта да си взема (ако въобще ми препоръчвате някой от двата) и защо? Ако не - защо не, и какви подобни комплекти бихте ми препоръчали? Благодаря предварително. ПП: Извинявам се, ако има подобна тема. Цитирай
Valserp Отговорено Януари 2, 2009 Отговорено Януари 2, 2009 Каква музика искаш да свириш и какъв ти е бюджета? Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Януари 3, 2009 Отговорено Януари 3, 2009 (Редактирано) Не съм сигурен, но разликата е само в усилвателя. Помисли малко дали точно такава китара искаш да вземеш. Все пак зависи каква музика искаш да свириш, защото скуайъра не е много подходящ за по-тежки неща. Може да видиш примерно тези комплекти на Ибанез Цък Редактирано Януари 3, 2009 от Harvester Of Sorrow Цитирай
Dread Отговорено Януари 3, 2009 Отговорено Януари 3, 2009 (Редактирано) Брат ми, за целта отиди в същия магазин, ама с някой от форума, когото го познават там и са наясно, че е сериозен селянин и е напълно редно да му се обърне внимание. Аз с удоволсвие бих ти съдействал, но за нещастие съм действително зает. офф - апа, това беше за другата тема! Съжалявам! Редактирано Януари 3, 2009 от Dread Цитирай
BL33D1N6_M3 Отговорено Януари 3, 2009 Автор Отговорено Януари 3, 2009 Бюджетът ми е 500-600 лева (може и още малко), а искам да свиря нещо по-тежичко - рок и метъл, но може и от време на време да забивам нещо друго. ПП: В сайта на Squier има още два комплекта (Stop Dreaming, Start Playing™ Set: Affinity Strat® Special with Fender Frontman Amp® 1 и Stop Dreaming, Start Playing™ Set: SE Special with Squier SP-10 Amp), но май няма да ми ги препоръчате. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 3, 2009 Отговорено Януари 3, 2009 (Редактирано) А защо не пробваш и комлектите на Ibanez, Washburn, Yamaha, Peavey и т.н...? Изобщо чете ли и слуша ли из нета или просто се чудиш с какво да занимаваш съфорумците? Погледни раздел "Китара" и обърни внимание, че всяка втора тема пита за подобни глупости и все се оказва така, че питащият нищо не е чел и не се е интересувал никак, но пък за сметка на това иска да му дадат еднозначен отговор за това какво на него би му харесало... и всеки търси китара на която да може да свири хем рок, хем метъл, хем не знам си какво.... изобщо ако може да си купи китара която звучи всякак и става за всичко, и ако може да е 100 лв - най-добре. Като пишещ от години във форума, това ми се струва ужасно досадно. Ако мързела те пусне поне за малко, порови се назад в хилядите теми и намери твоята китара - мечта. За домашно ти оставям да прочетеш каква е китарата от твоите комплекти и от какво е направена, както и да намериш няколко клипа в youtube на усилвателите, които те интересуват. Не е трудно, нали? Редактирано Януари 3, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай
Recommended Posts