liquid_death Публикувано Март 9, 2008 Публикувано Март 9, 2008 Ето това е последното ми произведение.100 вата/4ома един канал с драйв, волюм и корекции - бас, среди и високи.Транзисторен, с левелметър закачен за изхода(включен свети в червено).2 типа входно съпротивление(хай и лоу), ключ за брайт.Отзад сенд/ретърн и изход. Кутията е специално правена за целта от 2мм желязо,съобразена с изискванията за екраниране и сигурност.Много е здрава - тествах я като се качих отгоре й и скачах(80 и нещо кила съм). Схема: http://sound.westhost.com/project27.htm А ето го и при приятелите му ,с които си играе Благодаря за помощта и напътствията на Ditronix и Parni_Valjak .Безценни сте! Саунд семпъл ще запиша в най-скоро време. Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Март 9, 2008 Отговорено Март 9, 2008 Интересен дизайн и общ стил! Е, имам някои забележки, но те не са важни. Добре, добре... Цитирай
liquid_death Отговорено Март 9, 2008 Автор Отговорено Март 9, 2008 (Редактирано) ^Благодаря ти!А за забележките - моля те, сподели ги, градивната критика е винаги полезна. Редактирано Март 9, 2008 от liquid_death Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Март 9, 2008 Отговорено Март 9, 2008 Аз ще коментирам само дизайна. На мене нещо не ми харесва идеята, че си го обвил с този плат за колони, някакси изглежда прекалено хоуммейд Според мен ще е яко ако докараш малко по-винтидж стил и смениш решетките на говорителите с цели. Иначе поздравления за ентусиазма ти, който е намерил реализация в краен продукт ! Цитирай
Overdrive Отговорено Март 9, 2008 Отговорено Март 9, 2008 мда и мен не ме кефи плата, но като оставим това изглежда доста масивно и здраво няма да е зле да запишеш някой семпъл да го чуем Цитирай
liquid_death Отговорено Март 9, 2008 Автор Отговорено Март 9, 2008 Относно плата - мен пък ме кефи адски много плата и за това съм избрал този вариант а не боядисване(което нямаше да е никакъв проблем).Въпрос на лични предпочитания А за здравината - бая,здраво си е Цитирай
Nikifena Отговорено Март 9, 2008 Отговорено Март 9, 2008 Подкрепям тезата и на останалите - интересен дизайн! Похвално и честито, и със здраве да го ползваш. Опделдено е голям кеф да свириш с нещо, което си направил сам. Цитирай
Overdrive Отговорено Март 9, 2008 Отговорено Март 9, 2008 Относно плата - мен пък ме кефи адски много плата е това е най-важното в случая Цитирай
7thString Отговорено Март 9, 2008 Отговорено Март 9, 2008 На мен точно плата ми прави впечатление- много фенско изглежда така Цитирай
ditronix Отговорено Март 9, 2008 Отговорено Март 9, 2008 Давай сега да запишеш и семплите.Много ми е интересно как ще се произнесат професионалистите за саунда! Цитирай
bratmito Отговорено Март 9, 2008 Отговорено Март 9, 2008 Мен ме кефи! Добре изглежда,чакаме и семпли. Цитирай
ludmata Отговорено Март 10, 2008 Отговорено Март 10, 2008 Интересен дизайн, само се чудя, дали с този плат е достатъчно пожаро безопасно... Абе човече не те ли мразят съседите с това увас Цитирай
liquid_death Отговорено Март 10, 2008 Автор Отговорено Март 10, 2008 (Редактирано) Семпли - надявам се днес да остане малко време. А иначе за съседите...аз живея в къща и това е репетиционната ми, която е в таванското помещение(там си и живея) а къщата е до кръстовище - последна от редица - няма много близо съседи, но все пак озвучавам добре махалата А и като се има предвид че свирим дед метъл....абе да се учат хората на метъл!!! А относно плата - вчера го тествах на една репетиция от 3 часа надупен яката и се учудих колко малко беше загрял - вътре радиатора е доста голям п-образен...имало е защо да взема голям радиатор - заслужава си инвестициите!Та плата няма как да се запали при нормална работа на машинката, а при състояние на късо има бушони - на захранването и на пауър ампа. Редактирано Март 10, 2008 от liquid_death Цитирай
liquid_death Отговорено Март 11, 2008 Автор Отговорено Март 11, 2008 (Редактирано) Ето едно видео превю записано с фотоапарат.Звука не е кой знае как(зле си е )ама дава поне някаква представа.Иначе мика на фотоапарата компресира доста и теста с волюма не е станал.А и много баси...ама за сега толкова. А за свиренето - бързах след цял ден работа с шлайф и хич не ми беше до свирене затова много грешки и много некачествено съм свирил - ИЗВИНЯВАМ СЕ! Кабинетите(като дървения) са добри, но говорителите са благоевградски ( ), но финансиите за сега позволяват толкова.Китарата е хоуммей РР с джаксънски хъмбъкер и ползвам зуум3030 за яко кривоч. Редактирано Март 11, 2008 от liquid_death Цитирай
Overdrive Отговорено Март 11, 2008 Отговорено Март 11, 2008 много солид стейт е звука но това си е нормално за солид стейт амп май а иначе макс гейне много малко - защо не го направиш да мое без зуума и ще звучи още по яко Цитирай
Recommended Posts