Свилен Бас Публикувано Октомври 23, 2006 Публикувано Октомври 23, 2006 Та разрових се из архивите и попаднах на това творение с една от бившите. Парчето е Briliant и е в Gmail-a (и темата е Briliant(!)). Разказвайте... Цитирай
Свилен Бас Отговорено Октомври 23, 2006 Автор Отговорено Октомври 23, 2006 Заради молбите си, получавате безплатно упътване (юзъргайд): 1. Отива се в gmail.com; 2. Username - muzikant.org; 3. Парола - mymusic; Накратко - тук пише 4. В екранчето, до което има бутон "Търси в пощата" се въвежда Briliant; 5. Отваря се показаният рeзултат, като се "цъква" върху името на темата - Briliant; 6. Натиска се бутона "Сканирай и изтегли", който се намира под надписа Briliant.mp3 Приятно изкарване с представения ви алгоритъм Цитирай
yotzzo Отговорено Октомври 24, 2006 Отговорено Октомври 24, 2006 Много жица,бе Свилка!Да качиш нещо по-джазово! Иначе сте се се повеселили хубаво има настроение и звук.Идея много няма,ама карай-важното е да има хъс! Цитирай
Свилен Бас Отговорено Октомври 25, 2006 Автор Отговорено Октомври 25, 2006 Кво ме направихте вие, бе? Над сто прегледа и само едно мнение Да не би да онемяхте от невероятната комбинация между Morphine, AC/DC и още нещо Казах да разказвате, което означава, че трябва да коментирате :read: Много жица,бе Свилка!Да качиш нещо по-джазово! Иначе сте се се повеселили хубаво има настроение и звук.Идея много няма,ама карай-важното е да има хъс! То за рокендрола толко ти трябва (настроение и хъс, де) , а за джаза, ако тук не получа мнения, няма да пусна :twisted: Цитирай
CyberGene Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 Пусни линк и може да го чуем. Аз видя ли гмаил и изобщо не си губя времето да отварям... Може това да е причината да има много посещения без коментар. Между другото ти да не си фен на Атака?! Странно рабиране за никнейм Цитирай
Свилен Бас Отговорено Октомври 25, 2006 Автор Отговорено Октомври 25, 2006 (Редактирано) Нали се разбрахме без политика? Забележи интервала в ник-а. За линк-а - май си прав :think: Редактирано Октомври 25, 2006 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
Свилен Бас Отговорено Октомври 25, 2006 Автор Отговорено Октомври 25, 2006 (Редактирано) Много мъ а срам и са извинявам за неудобството :killyou: Ей ви го линка Слушам... Редактирано Октомври 25, 2006 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
liquid_death Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 Линка който не работи.........(иска регистрация......) Цитирай
liquid_death Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 Васко Кръпката.....познаваш ли го?..........хихихихи Цитирай
liquid_death Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 Парчето е добро! Браво на създателите! Извинявам се за предния си пост........просто не слушам точно такъв стил..... Цитирай
Свилен Бас Отговорено Октомври 26, 2006 Автор Отговорено Октомври 26, 2006 (Редактирано) Понеже съм забелязал, че тук, по принцип, се говори или добро, или нищо и когато някой си позволи да си признае, че не харесва еди кво си, бива не особено добре коментиран, официално разрешавам всякакви мнениия Сега, да сравняват музиката ми с тази на бащата на българският блус , за мен е чест само дето не знам къде той използва слайд-бас :think:, което ме навежда и на въпроса какъв е този стил, че аз смятах, че е РнР, а то май не е? Аре къртете :killyou: П.П.: Вече има директен линк към песента, в по-горно мое мнение Редактирано Октомври 26, 2006 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
Geo Отговорено Октомври 26, 2006 Отговорено Октомври 26, 2006 Като изключим леката неритмичност и на места разминаванията във времената,на мен ми хареса.Стилът ти на свирене е много интересен. И парчето е зарибяващо,носи на много бира :hello: Цитирай
RockoBG Отговорено Октомври 26, 2006 Отговорено Октомври 26, 2006 (Редактирано) Патронът на Парчето е много доволен изрУд . Иначе баце мно'о кофти се чува ве, Всъщност на 2-ри прочит се търпи. Мно'о натурално Редактирано Октомври 26, 2006 от RockoBG Цитирай
Recommended Posts