Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Понеже ми писна от неразбрали въвеждам следната ЗАДЪЛЖИТЕЛНА форма при изпращане на песни.

1. Написах ли следните тагова и виждат ли се в WinAmp?

* Artist (Да)(Не)

* Song Name (Да)(Не)

* Album (Да)(Не)

* Year (Да)(Не)

* Genre (Да)(Не)

2. Кръстих ли правилно името на файла? Изпълнител - Име на песен.mp3 ? (Да)(Не)

3. Моя никнейм във форума е:

4. Стила на песента е:

5. Темата в която тази песен е обсъдена във форума е със следния линк:

6. Песента не е по-голяма от 10 МБ. (Да)(Не)

7. Песента ми е абсолютно завършена и е добре смесена. Гарантирам, че това не е демо запис и качеството е подходящо за излъчване по радиото. (Да)(Не)

Ако пращате повече от една песен попълнете и това:

8. Изпратих ли всяка песен в различен мейл? (Да)(Не)

9. Тази песен е номер (Х) от (Y). Попълнете когато пращате повече от едно парче за да знаем как да ги подредим в плей листите . Например 1 от 1 означава, че това е големия ви хит а 10 от 10 означава "бе чудя се и аз какво да ви пращам вече... ако искате пуснете и това"

Адресът на който се изпращат парчетата се променя на:

radio(маймунско а)muzikant.org

Адресът нарочно е написан така. Просто променете съдържанието в скобите на @ и пращайте.

Който не прати парчето си в гореуказания формат и не пейстне попълнената форма в писмото - нека не ми се сърди, че не е обработено и пуснато. Сори пичове но ми се плаща не за да ви оправям парчетата и да ви пиша таговете. За тези които незнаят с радиото и форума се занимавам когато съм свободен, така че ще съм ви адски благодарен ако ми пестите времето. Благодаря!