Mensa Публикувано Декември 12, 2006 Публикувано Декември 12, 2006 Invisible Dreams е една Сливенска група, която поради поредица от неблагоприятни стечения на обстоятелствата кара само на демота(незавършени песни), при условие че има под ръка доста добре оборудвано студио . Това е едно от последните ни демота, което датира от началото на годината. След като го записахме вокалиста ни влезе в казармата и от тогава насам работите вървят все на зле. Ще се радвам да чуя коментари за песента. Цитирай
Mensa Отговорено Декември 12, 2006 Автор Отговорено Декември 12, 2006 Май трябваше да сложа и песента http://mensa.data.bg/Invisible%20Dreams%20-%20The%20Cage.mp3 Цитирай
Mephistofel Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 Браво,пичове,хареса ми. Май доста послушвате Disturbed? Цитирай
starfish Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 (Редактирано) Браво, пичове! Това звучи модерно. Само не чувам много вокала, ама е мелодично много! Обичам средната част! Редактирано Декември 12, 2006 от starfish Цитирай
ronia Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 Жалко, че сте скрили вокала толкова назад :killyou: Парчето е готино, браво на вас. Винаги има някакви неблагоприятни обстоятелства, но трябва да продължавате Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Декември 14, 2006 Отговорено Декември 14, 2006 Те са нашата гордост!!!!!И ние се гордеем с тях!!! Цитирай
olygofren Отговорено Декември 14, 2006 Отговорено Декември 14, 2006 (Редактирано) Много силно Disturbed влияние, но за сметка на това - чудесно парче! Страшно много ми хареса. Желая ви успехи! А вокала ви има много хубав глас, защо го криете толкова?! Редактирано Декември 14, 2006 от olygofren Цитирай
X_eNeMy Отговорено Декември 15, 2006 Отговорено Декември 15, 2006 Браво ! Страхотна работа. Готино звучене, много кеф. Доставя ми удоволствие, когато слушам работа на някои колеги и нямам забележки Есктра е ! Пожелавам ви да се съберете отново с този вокал, много го бива, както и всички останали ! П.С. Само едно творческо предложение - до средата на песента там където има извивки на вокала, които са наситени с повече емоция, можете да насложите същия глас но в различна тоналност отгоре. Ефекта ще е още по-главозамайващ от сегашния ! Това е само предложение де ! И сега звучите страхотно ! Keep on rock'n'roll ! Цитирай
icho7ryches Отговорено Декември 15, 2006 Отговорено Декември 15, 2006 И на мен много ми хареса, бравос! Цитирай
Edko Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 (Редактирано) Много добро, браво! Изчакайте момчето да се уволни. Не взимайте друг певец. Дайте му увереност, че го чакате. През това време изпращайте ревюта до списания, мислете нови песни и т.н. Време има, чакайте го! Много яко! Баси кефа! Рядко се чуват такива групи в България. ПП Колегите са прави, че вокала трябва малко да се открие, иначе кой знае колко работа няма по тази песен. Виж по "Pray" може малко да се поработи, но нека я пипне, човек който "чува" добре. Редактирано Декември 16, 2006 от Edko Цитирай
MDFk Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 Браво наистина! Остава в плейлистата! Цитирай
Mensa Отговорено Декември 16, 2006 Автор Отговорено Декември 16, 2006 Мерси за готините мнения момчета. Не очаквах такъв интерес. Поздрави на Свирката . Това е още една от новите ни песни. Надявам се и тя да ви хареса. http://mensa.data.bg/Invisible%20Dreams%20...20Beginning.mp3 Цитирай
Jason Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 Като го слушам това само мога да похваля Пацо, Пацо и Манол И осван туи другата мисъл която ми идва е че искам да имам 5 струнен Бас. :wall: Браво момчета! Цитирай
wessy Отговорено Януари 24, 2007 Отговорено Януари 24, 2007 (Редактирано) олееее ... мега яко! ааа дайте още парчета плс!!! ... може и на ПМ Редактирано Януари 24, 2007 от wessy Цитирай
Recommended Posts