SlipFly Публикувано Януари 25, 2005 Публикувано Януари 25, 2005 Ха-ха и така...Искам да питам дали знаете откъде да си намеря програма... Която ще ми служи като ефект за китарата...И изобщо има ли такова нещо... Мисля,че има,но...Не знам от къде да го взема,ако някой знае нещо такова... Моля да ми каже...И да постне някой линк..) 'Айде чао и 10x предварително. модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила!
Rust Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 (Редактирано) Правилата са си правила а този линк се праща на ЛС, ако е толкова наложително. Прочети и темата на Налбантов за "Как да свирим в реално време" ... не знам точно къде беше .... Редактирано Февруари 20, 2006 от MDFk
jFog Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 Има много...аз пробвах около 4-5 различни програми най фалената е Guitar Rig на Native Instrumens ,но и тя не ми тръгна като хората.. http://www.nativeinstruments.de/index.php?guitarrig_us и разни други подобни и по неподобни.Ако никой не ти даде линк ще се поразровя че сега ме хващаш малко на слабо време
Armaggideon Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 Guitar Rig на Native Instrumens ,но и тя не ми тръгна като хората.. Това сигурно е заради саундкартата ти. Китарата изисква вход с по-висок импенданс. Също така Уинтел компютрите искат драйвъри за всичко странично, но това е друга тема. Единствения драйвър, който ми се е налагало да инсталирам досега е този за принтера ми
SlipFly Отговорено Януари 26, 2005 Автор Отговорено Януари 26, 2005 ahhhh...ok..qsno ve4e si svalih Guitar Rig no imam malak problem..da de nz dali e mnogo malak..zna4i..programata se startira do tuk OK..ama posle ne moga neshto da shvana kak stava:))nemoga da izkaram direkten zvuk..seshtate li se prosto trqbva parvo da prosvirq neshto i posle da go vkaram v programata i 4ak togva da sloja neobhodimiqt efekt..ako nqkoi moje da mi obqsno ot kade idva problema mnogo shte sam mu blagodaren:)) 10x
Er6m Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 Прочети това аз в началото не го разбирах точно какво да правя, но ако си упорит ще го пуснеш. Успях след няколко часа опити - а всъщност е елементарно, но просто тези неща трябва да ги знаеш. Не може да ги налучкаш така лесно.
Rust Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 Прочети това Точно това ти трябва при всички положения и най-вече .... каква ти е саунд картата ?
Armaggideon Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 ahhhh...ok..qsno ve4e si svalih Guitar Rig no imam malak problem..da de nz dali e mnogo malak..zna4i..programata se startira do tuk OK..ama posle ne moga neshto da shvana kak stava:))nemoga da izkaram direkten zvuk..seshtate li seprosto trqbva parvo da prosvirq neshto i posle da go vkaram v programata i 4ak togva da sloja neobhodimiqt efekt..ako nqkoi moje da mi obqsno ot kade idva problema mnogo shte sam mu blagodaren:)) 10x А ти прочети това.
Joys Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 офф/ Не чете тази днешната младеж Ивоооо не чете. Я да видим сега след указанията на AXE.
AwXy Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 Има една програма Guitar FX Box тя може да ти послужи като процесор
bobalan Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 Вече има и Amplitube2 из мрежата. Някои да даде отзиви. Моята версия е със 273 пресета, които носят имена на групи и китаристи
Topsun Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 и аз съм фен направо давайте линк някой ако знае
AwXy Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 препоръчвам ви Guita FX BOX za PC procesor!!!много сам доволен от него.
Black Bird Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 Вече има и Amplitube2 из мрежата. Някои да даде отзиви. Моята версия е със 273 пресета, които носят имена на групи и китаристи :read: 2.0 има време тва не е 2.0
Recommended Posts