Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Снощи след концерта на "великата" група БГ Рок,и Глен Хюс,си зададох следният въпрос:

Има ли някакъв начин лицето Иван Лазаров-Юзбашията,да спре да нарича себе си барабанист,и по обобщено музикант?????????????

Лично на мен ми е обидно,да бъда поставян в една и съща категория,вселена,галактика с този човек. B)

За сведение на щастливците,недокоснати от величието на Юз,това е първият и единствен човек,документиран от БНТ,в едно предаване наречено "Поп-Рок Шоу",на една друга култова личност,как краде в ефир педал за барабани "Амати",има и много други такива случай,но те спадат в графата частни.

Всякакви коментари,предложения и разрешения на проблема изпращайте на "Ебем,Бием,и Трепем наред"ООД,момчетата са сериозни! :killyou:

Отговорено

:)

явно много си насъбрал....

аз този не го познаваммно ми звучи гадно........... B)

Отговорено

дайте тел, да си поръчам да ми открадне тъй-онуй, дълъг списък имам, щом му се разминава така лесно B)

Отговорено

Ми това хич не ме учудва, тя цялата група си е една такава...безлична е най-мекото, което мога да кажа. А с това име винаги са ме дразнели, какво означава това - че те са емблематиката на българската рок музика ли....

Отговорено

Е да ама като краде - краде от мен! Свинята мазна ми открадна супер много неща от репетиционната и ги продаде! Освен всичко останало открадна барабаните на една песен! :evil: :evil: :evil:

Отговорено (Редактирано)

Ебати мизерника ,повечето ей такива като него вече започнаха да източват от интернет парите на богаташите ,тоя още педали и барабани краде хахахаха.

Редактирано от evans
Отговорено

тоя да не е същио дето разправяше в дъжда, че се обадили на Глен Хюз да дойде да види какво е положението и да каже дали ще се отменя концерта, а междувременно прибираха всичкото оборудване :godbless: то като дойде и няма оборудване кво да каже чиляка :godbless:

Отговорено

туй много тъпо име са си избрали, сигурно и свирят тъпо. даже не съм ги и чувал, да са факам в критиката. Сигурно има и групи като БГ джаз, БГ поп , БГ фолк, БГ метъл, БГ траш , Румъния пънк, Албания рап.

Отговорено
Е да ама като краде - краде от мен! Свинята мазна ми открадна супер много неща от репетиционната и ги продаде! Освен всичко останало открадна барабаните на една песен! :evil:  :evil:  :evil:

а ти какво направи? ебаси наглото парче дето е тоя... как така ще продава чуждо откраднато

Еми той се покри! Веднъж го видях в една маршрутка (аз бях на спирката) и той като ме забеляза и се наведе! Направо се разцепих от смях! Много ми е забавен и доста глупав!

Беше най-интересно на едно интервю по Канал 2001! Седи си Юзбаши и водещата го разпитва, а в публиката седи синът му! Водещата дава думата на малкия и го пита как се справя баща му като барабанист! Пичът се замисли и каза в ефир на баща си, че няма да е лошо да се понаучи малко да свири! Аз направо паднах от стола, а И.Л.-Юзбашията потъна в земята от срам! :godbless:

Отговорено

Юз е легендарна личност. Тези, които са виждали как изкопава ушното си съдържимо с нарочно дългия нокът на малкия си пръст и после го депозира в устата, знаят за какво става въпрос.

Друг легендарен елемент от житие-битието на Юзбаши са небезизвестните "четириоли", но не ми се приказва за него повече, щото просто не си заслужава хабенето на форумни и мисловни ресурси. ХанСоло е много прав, че всички трябва да се чувстваме обидени, че такива като него ги вписват в една категория с нас.

Хубавото в случая е, че вече не остана човек, който да не е наясно каква жалка гледка са цялата компанийка на Юзбаши, братовчед му Митьо Атлантика и т.н. и съответно никой не им се връзва.

Отговорено

Може да си пуснем нова тема - "Юзбаши и Митьо Атлантика"! А това за нокътчето го бях забравил! :godbless: :green:

Отговорено

Аз все си мислех че му викат Иван Гъзъ :wow:

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.