Jump to content
Българският форум за музиканти

Maluc_Secko

Members
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Maluc_Secko

  • Рожден ден 09/01/1987

Previous Fields

  • Инструмент
    Rende Viorner

Contact Methods

  • AIM
    Maluc_Secko
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Пловдив

Maluc_Secko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Стискаш грифа прекалено много. На снимките чак пръстите ти са пожълтели(далтонист съм така че ме навиквайте какъв точно е цвета). При мен е същото. Като стискам много и ме боли палеца. За постановка ти не мога да кажа нищо защото имам проблеми с ръката и съм намерил вариант които да ми удобен. Не те съветвам да правиш подобно нещо. Слушай съветите на учителя ти.
  2. Да но като направи така, като използва Уа-то ще намля втория канал. Нама как да ти стане номера. Мъчих се 3 месеца и аз над тази дилема и не стана нищо. Може ако някои от новите ъпдеити на софтуера да поддържат тази възможност. Пък и сега видях че когато включиш уа-то ти се изключва валюма.
  3. Maluc_Secko

    Prs

    Има и в Пловдив http://www.music-filibe.com/webshop/index....cat/c7_PRS.html
  4. Maluc_Secko

    Магазини

    Ето даже намерих и сайта му от една негова жизитка която бях забутал в шкафа. http://www.music-filibe.com/webshop/
  5. Maluc_Secko

    Магазини

    xxxx вече не там минах преди два дена и беше изпразнен и логото което беше залепено на витрината беше отлепено на полувина. Друг има зад Бамбини( кафето на Мария Луиза), на Филибето магазина. Потърси в интернет нисля че имаше и сайт. Ако ще ходиш там да знаеш че трябва да му звъннеш на звънеца за да ти отвори защото още не е отворен официално магазина.
  6. Това кубе което си си рахесал е за бас. http://www.marshallamps.com/product_range....oductRangeId=22
  7. Погледни да не си сложил по-дебели струни.
  8. Ако за теб не важно да опазиш китарата в оригиналноти и състояние възможно най-дълго, естествено че няма да е "бонус". Идеята ми беше че някои каза че е почти същото да си вземеш частите и да ги инсталираш (говоря за пари) но като сложеш и цената на кухара излиза маи повече от 800-900 лева или там колкото е разликата
  9. Човек ако бях на твое място бих я взел. Причините ги казаха почти всички ,но има и още 1, в саита на ибанез пише че RG3550 се продава с твърд кеис.
  10. Maluc_Secko

    Б.Т.Р.

    Гледах ги преди няколко месеца и видях че процесорите бяха Line6 XT live. За останалото не мога да ти кажа.
  11. Ето отговор на въпроса "Това какво е ?" от самите Gibson Hi, All the products on this website are fake guitars. Thanks very much for the info. We will take some action on this website. Thanks, Wells Wang Gibson Guitar Corp. Customer Relations Които не вярва да пише,ще му се преизпратя маила. Доста се забавиха с отговора а и докато ми го пратят и на мен ..... Малко се повтаря с другите постове ама сметнах че не е лошо да го напиша
  12. Maluc_Secko

    Line 6 Metal Pack

    Тези ъпдаити за ХТ са вградени в Х3 и няма смисъл да ги купуваш.То и в самия саит на Лайн 6 няма ъпдаити за Х3 Ако искаш да ти запиша нещо от Х3 нямаш проблем само кажи какжо.Само да не е нещо което да ми откачи ръката А между другото китарата с която ще ти направя запис е Jackson DK2M
  13. С каподастер само на акустична китара. Навремето пробвах ама 4 месеца го настроивах да натиска точно колкото трябва без да криви , а ако китара е с по-голям радиус китарата отред ще "хъка" на крайните струни. Моето решение беше като на Valserp да се настроя в Drop D и да транспонирам песните
  14. И аз го имах този проблем.Единственото решение е като я разкарваш някъде задължително с калъф или куфар и след като се пребереш я оставяш за максимум 1 час в калъфа да се климатизира и да се намали температурната разлика и така като я изкараш няма да ти се изпоти. Ако много бърза6 да свириш може много малко да отвориш куфара или кълъфа.
  15. ако може да ми кажете в кои магазин го има това нещо ще съм много благодарен Също ме интересува какво му е цената и дали ще може да се използва с китара върху която има ефект(диторжън и т.н,)
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.