Jump to content
Българският форум за музиканти

tompson

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

tompson's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=jdv1306857725a.jpg 2ро прагче http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=bwy1306857883n.jpg 5то прагче http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=bwy1306857910p.jpg 9то прагче
  2. Свиря от малко повече от година и половина.Въпросните акорди ги почнах някъде преди 5 месеца.
  3. Логично е както казваш със свиване на ръката към тялото след 5то прагче , но пък така получавам доста малка свобода на лявата ръка , а и имам чувството , че така трябва да се прегърбя повече.Някакси усещам , че ще ми е по лесно ако главата ми е по близо до грифа. п.п. До 5мин ще съм качил и снимки.
  4. Мерси ще пробвам.Не грифа се допира само до пръстите.Принципно като започнах да свиря на китара го държах с цяла ръка , но учителят ми , ми направи забележка , че после ще ми е неудобно с другите техники и от тогава единствения допир ми е с пръсти.
  5. Напоследък при свиренето на power aкорди забелязвам , че при някои от тях възглавничката на палеца(тази която свързва пръста с дланта), ми се изморява за броени минути и след това , вече не мога да продължа да свиря принципно разгледах една предишна ттема където както бяха писали някои колеги музиканти палеца трябва да се пада горе долу срещу средния пръст.Проблема е , че след 5то прагче палеца ми се измества все повече към показалеца и даже го подминава.Възможно ли е на това да се дължи умората в тази област на ръката :? ако не от какво може да е ? Благодаря предварително. п.п. Ако е нужно мога да покажа и снимки
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.