Jump to content
Българският форум за музиканти

ИНТЕРНЕТ РАДИО "БИЙТ"


I-RADIO BEAT

Recommended Posts

Здравейте, ние сме интернет радио "Бийт". Все още излъчването е тестово и събираме песни за фонотеката ни. Целта ни е да популяризираме новите български изпълнители, макар и в интернет радиоефира. Бихме желали да излъчваме Ваши песни с вашето разрешение и знание. Очакваме да ни потърсите на мейл: radiobeat@abv.bg Поздрави, Христо Райков (интернет радио "Бийт"). :icon_shithappens:

Редактирано от I-RADIO BEAT
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

 

моля разкажете повече за концепцията на радиото.

Тематично ли е?

Разчита ли да привлече реклама?

Колко души едновременно могат да слушат радиото, поне едно предполагаемо число за добрите дни, които очаквате?

Има ли предварителна, примерна програмна схема?

Разполагате ли с техническа база за изготвяне и излъчване на предавания - на запис или на живо, заляга ли това в примерната програмна схема, ако има такава?

С какъв опит разполагате в сферата - това за целите на очакваните резултати, популярност, аудитория.

Не забравяйте, че колкото и да звучи смешно на доста хора тук, опираме до авторски права и това предполага договаряне? Или не, според вас? В какво се изразява "разрешение и знание"?

 

Ясно е, че инициативата е добра и в обща полза, което я прави , разбира се, безплатна. :hysterical:

 

Благодаря предварително за отговорите.

 

По-здрави

 

Ачо

 

P.s. Не мислите ли, че е редно темата да е в друг подраздел? :dance:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте! Мисля, че темата е в подходящия раздел, ако не е нека администратора да я премести. Разполагаме с техника за излъчване на живо, както и на запис, включително запис на предавания, джингли и други. Нямаме за цел да изкарваме пари от това ни начинание (в програмната схема не са залегнати рекламни блокове). Целта е да популяризираме изпълнителите, които търсят ефир, но не го получават. Смело мога да отбележа, че от 2001 година се занимавам с медии, главно радио. От две години имам познания и в правенето на телевизия, а от една година трупам опит и в сферата на онлайн радиата. Търсим изпълнители, които се самопродуцират, а ако зад тях стоят продуцентски компании, те да бъдат съгласни с излъчването на музиката им по радиото ни. В момента излъчването е тестово, т.е. няма да чуете готовия продукт. Благодаря за въпросите ви и успех на всички. :secret: Христо Райков (интернет радио "Бийт")

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

А аз като един бъдещ слушател (евентуално може би и изпълнител), как мога да чуя тестовото излъчване? Някакъв URL ще споделите ли за такива любопитковци като мен :unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

В момента го слушам .... звука е добре :rockon: Ако може само да си позволя едно предложение и една мъничка критика. Предложението - щом целта на радиото е популяризирането на новите български изпълнители , нямаше да е зле да направите така ,че да се изписва името на изпълнителя все пак ;) То хубаво пускате нещо, ама като незнаем кой пее и коя е песента , как ще го популяризираме :D

Критиката - в последните 15 мин. слушах Спенс , Криско и оняя ... Сарафа ли беше ... хаха Не стига, че ни промиват мозъците 24/7 по медиите , боксовете и тубите , а и тук :D

Иначе супер, добре, бравоссс :):D

Редактирано от IcKo0o0o
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.