Jump to content
Българският форум за музиканти

Мнение за Korg Sp 250


Dudi

Recommended Posts

:) Здравейте,моля който е компетентен по въпроса да ми отговори...Та значи проблема ми е такъв искам да си купя дигитално пиано с динамична клавиатура,88 клавиша 15 на 18 см. и добър звук от всичко което изгледах ,вниманието ми се спря на KORG SP 250 ,та искам да попитам някой има ли впечатления от този модел.Трябва да си разреша проблема със съседите заради шума ,но искам нещо което максимално да се доближава до оригинала...Приемам и предложения за модели но в рамките 1400 лв /ново/ :pray: Редактирано от Dudi
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За бюджета който имаш вариантите са ти този Корг, един нисък модел на Ямаха има, моделите на Касио и можи би Орла някаква! Мисля, че всичките са налични в София, така че най-доброто което можеш да направиш е да отидеш и да пробваш на място! Много е важно на теб да ти харесва, защото ти ще си свириш на него :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отговора :rolleyes: спрях се на YAMAHA PIANOS P-85 ,добре звучи цената е приемлива ако имате забележки ги споделете ,защото съм се навила и ще си направя този подарък :cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.