LOE 0 Posted March 8, 2006 къде е new weave american metal? Share this post Link to post Share on other sites
RockoBG 52 Posted March 8, 2006 Според мен тая анкета е тъпа.Аз на всичкото това дето е изредено като стилове му викам хеви метъл,независимо от това дали става дума за System Of a Down,Iron Maiden,Pantera или Nevermore за мен все е хеви метъл и всичкото ме кефи!!!Що трябва да ме кефи само един стил или една група?На всички съвременни групи китарите им звучат убийствено още от края на 80-те :read: ммммммдаааааааааа Само дето аз прибавям и блус металисти като СРВ, Джони Уинтър, Пат Травърс, Ерик Сарднас. Иначе във всички стилови варианти имам по някоя любима песен. Да речем има една песен на ДЕТ - Дъ Философър - 'ми не съм фен на тая група ама т'ва разбива Или 5 минътс алоун на Пантера - честно не се кефя на повечето им неща ама тая песен ми е в челната 10, както и Рефюз резист на Сепилтура - дето тоя с анцунга Капа не моа да го дишам. Исках да кажа че зависи ако е добро (за мен) се кефя, та тая анкета дори и само за т.н. метъл ми е странна най-малкото Share this post Link to post Share on other sites
metalmaniak 0 Posted March 8, 2006 Аз гласувах за power, защото ми звучат най-стегнато на ритъма и мното ме кефят солата(и като звук, и като идеи). Share this post Link to post Share on other sites
llubaci 0 Posted March 9, 2006 Ядрен пънк,канцерогенен траш иТЕРОРИСТИЧЕН джаzzzzzz. от метъла се затъпява тва е положението Share this post Link to post Share on other sites
st0rmblastt 0 Posted March 9, 2006 Дет Метъл 2 човека - 8%...направо паднах колко метали (дет) има тука я да си кажат Kak be,3ма сме ве4е!хахахахах И мене мъ бройте. Визирам Brutal, Technical и Melodic. Share this post Link to post Share on other sites
Human_Waste 6 Posted March 9, 2006 Дет Метъл 2 човека - 8%...направо паднах колко метали (дет) има тука я да си кажат Kak be,3ма сме ве4е!хахахахах И мене мъ бройте. Визирам Brutal, Technical и Melodic. повечко сме вече ДЕТ Металика Share this post Link to post Share on other sites
chris_barnes 131 Posted March 9, 2006 (edited) а така тоше, вече сме повече!!! Дет метъл!!!!!!!!!!!!!! Пиши на кирилица! Форума си има кирилизатор! Синьото копченце над полето записане на мнението!Аз давам право само на 2 мнения на латиница! После трия и наказвам! Edited March 9, 2006 by MDFk Share this post Link to post Share on other sites
Crimson 1 Posted March 9, 2006 И аз съм съгласен с хората, които мислят че тази тема не е съвсем смислена, но въпреки това гласувах за блек защото много се накефих за китарните партии в последния албум на Cradle of Filth.Всъшност се двуомях дали те свирят блек или дет ама "цъкнах" блек...абе нали написах....д***ба фермана Share this post Link to post Share on other sites
KingdomX 4 Posted March 9, 2006 като се замисля темата маи е малко бесмислена...ми то като се погледне аватара на подчти всеки се вийда по някакъв начин какво харесва(като стил)...а и какво значение има кои стил колко гласа ще събере...това ли ще е наи слушания или нещо ми убягва....може би по рано трябваше да се замисля за това :think: :think: Share this post Link to post Share on other sites
KILL_EM_ALL 0 Posted March 10, 2006 (edited) Аз лично слагам на Блек-а щот мие в кръвта е тва блека ако е неква музика аз съм паганини на китарата... иначе траш хевито и сичките им произволни.... Edited March 10, 2006 by KILL_EM_ALL Share this post Link to post Share on other sites
KILL_EM_ALL 0 Posted March 10, 2006 Ядрен пънк,канцерогенен траш иТЕРОРИСТИЧЕН джаzzzzzz. от метъла се затъпява тва е положението ми да като затъпееш от метала почваш да слушаш пънк Share this post Link to post Share on other sites
st0rmblastt 0 Posted March 10, 2006 (edited) е тва блека ако е неква музика аз съм паганини на китарата... Подобни изцепки не са интересни, не го ли разбрахте? Ти явно си чул 2-3 апокрифни групички и си си извадил напълно грешен извод. Блек-ът е много разнообразен стил с адски много групи и просто не можеш без да си чул поне по-няколко представителя на основните течения да правиш такива изводи(а съм сигурен, че не си). Освен това - кой си ти, че да казваш кое е музика и кое не е? Каво те накара да мислиш така? Очаквам сериозна аргументация, а не празни приказки, показващи липса на каквато и да е информация. :evil: За изцепката относно пънк-а...нека някой друг коментира, че нямам нерви По-темата: След Death, китарите най-много ми харесват в Thrash, Progressive(в него само китарите май ми харесват ). В блек-а също има много добри китари, както и много пръдни. (лично мнение). Edited March 10, 2006 by st0rmblastt Share this post Link to post Share on other sites