Jump to content
Българският форум за музиканти

Кой ще се състезава?


KhanAttila

  

174 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

  • Отговори 349
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Ето ти линк: www.deni-idol.hit.bg

В раздел "Видео" вече има видеозапис на последното изпълнение на Дени, както и на всички останали нейни изпълнения в Music Idol, като ще се постарая и занапред да публикувам видео материала още на следващата сутрин след концерта. Очаквайте скоро и интервю с Деница ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Деничка за пореден път бе удивителна, показа, че е много пластична, че има страхотно сценично поведения, а за гласа няма да коментирам, както винаги на прекрасно ниво! Пускам СМСи и стискам силно палци!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, тоя Can't Let You Go... Много мъже не могат да го изпеят свястно, какво остава за жените... Чувал съм много девойки да се забиват с тая песен - някакво вокално проклятие тегне над нея, като че ли. Не че я пееш лошо, просто... Сякаш нещо не ми достига там, предполагам от кантото на песента ще да е...

 

Иначе... Моите уважения към госпожа Тодорофф, но... Мисля, че не може и беквокали да ти пее. Имаш и тембъра, и техниката, и запомнящата се визия и атитюд (съжалявам за чуждицата, обаче ме изкефи вчера като я чух в Мюзик Айдъл). Чух още няколко от сочените за най-добри кандидати в "Пей с мен" и съм уверен, че си им сериозна конкуренция, а някои дори могат да се настанят спокойно в малкия ти джоб. Успех, и като вземеш 1/2 милиона, да почерпиш :)

 

Смело напред! Пожелавам на форума тази година да има най-малко двама победители! (Ей, навсякъде сме! Ние сме могъщиииии!)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ейй какво звездно струпване се случи тук - трябва да се обадим в Астрономията в БАН да изследва новия феновмен в българското Уебпространство :) :)

Успех на всички!!

Дени беше убиец, тя е родена бяла с "черен" тембър! Визия, прсъствие, тембър..и тая усмивка! Няма равна!

А адашката Ангелина - аз съм работил с една доста надарена дама, с която сме правили Can't let you go на много прилично ниво, но никога толкова близо до оригинала!!Аз лично усетих Rainbow! А второто не особено познато ми "жаз парче - просто чудно, леко в десетката с тежки последици :) :) ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

просто чудно, леко в десетката с тежки последици :):);)

 

Понякога успяваш толкова добре да го кажеш, че заслужаваш поклон!

 

 

Аз имам предложение. Онзи ден, като говорихме с Дени, каза, че в понеделник може да отидем като публика на елиминациите. Доколкото разбрах, на живо ще са, така че няма опастност да се объркаме с часа (както направих аз вчера - ама пилешки мозък, к'во да го правиш). Мисля, че и тя ще пише нещо за тогава, ако успее да набара компютър, но аз предлагам все пак да се организираме:) Това ще ни е като репетиция за големите концерти :) Да се видим колко силно можем да викаме :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явих се на кастингите за MA1, записах се за МА2, но не се явих. Не съжалявам, че не се замъкнах, сега си давам сметка, че изобщо не съм толкова добра, колкото са тези, които гледам :blush:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми аз днес не съм планирал нищо за вечерта, ще се радвам да посетя зала 2 на НДК! Билети, час - ето такива неща ме интересуват! Те хубаво, че са на живо, това 20.00 часа ли значи?!? Зала 2 на НДК ли казахте? :D:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така значи ще го направим - 19:30 среща на билетния център с всички, които искат да са в агитката тази вечер. Входът е свободен, доколкото знам. Слагам си снимка в профила, за да можете да ме познаете, а ако мислите, че няма да се открием на билетния - пишете ми ЛС да ви дам телефонче :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Къде си бе, Хеви Метал!?

Споко, няма да ти звъним - ще те познаем! :D

Ако някой види големо, с оранджева ризка, жълт пуловер, силно обезкосмена тиква и двудневна брада - не вижда гей, а мен! Хей, не приличам на гей!! :) :)

Не, сериозно - замислям се и може би няма да ми попречи "нещо" ;) , тъй че ще намина...

 

P.s. в тон на задружието по масово запознанство, да спомена че имам леко фото в профила и аз! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също мисля да намина с гаджето под ръка :) Ако видите един около метър и деведесет, облечен като военен и с мацка около метър и шейсет, не сме ние ;)

Хайде, агитката!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eee то Азис днес гост бре

http://musicidol.btv.bg/news/view/35

:bravo: Хахаха ... някакси .. обвинете ме в предубеждение, но .. съм склонен да зашлевя формата по която буза е направена за шамар! :thumbs_up::)

Е може би няма смисъл да се роптае - Дени е сред патки и патоци - господинчовци! ..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дени е ФИНАЛИСТКА!!!!

Както и Тома!!!

Както и другата ми фаворитка, Нора! И близката ми приятелка и колежка, Анна!!!

И Дени си уреди дует с АЗИС!!! :drummer:

:greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.