Jump to content
Българският форум за музиканти

Sign in to follow this  
Светослав

Какво да гледам в барабани 2 ръка?

Recommended Posts

Здравейте, скоро си поръчах барабани които са втора ръка понеже съм начинаещ и нямам възможност за нови. Та въпроса ми е към по разбиращите от вас, какво трябва да огледам по самите барабани и какви проблеми могат да имат те? Започвам тази тема защото не разбирам. Благодаря, предварително! :yes: :yes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

За какво са ти барабани, като свириш китара и бас. Не че е лошо, да владееш няколко инструмента, включително ударни, ама китарите отказваш ли ги или искаш допълнително да свириш и на ударни. Сигурно има много инфо по твоя въпрос, затова никой не пише по темата. Ти след като си поръчал барабаните 2 ръка, значи не можеш да ги тестваш и върнеш. Трябва да погледнеш кожите, може да са за смяна или за настройване. Педалът за касата е капризен от към механиката, особено при агресивно свирене. Чинелите ако не ти харесват като звук може да ги смениш. Най-добре като ги получиш да викнеш някой приятел барабанист и той ще ти помогне.

Успех! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

По принцип искам да владея и ударни, на мен основния ми инструмент е китара но мога да свиря и на пиано ако става въпрос, искам да владея няколко инструмента. И барабаните ще дойдат с Еконт и ще мога да ги върна ако не ми харесат или им има нещо.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Здраавейте! Първо трябва да прегледаш трудносменяеми части. Демек дали са здрави винтови съединения на стендове, и дали всички винтове за настройка на всички барабани  се въртят свободно. Прегледай и холдера за томове и самите томове крепления на тях за холдера.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.