Jump to content
Българският форум за музиканти

Pianoslayer

Дигитален четец за ноти

Recommended Posts

Здравейте, надявам се това е правилното място за тази тема!

 

Проучвам пазара за дигитален четец за ноти. Аз съм пианист и свиря по всякакви събития и места и от време на време ми се налага да мъкна твърде много и тежки ноти. Да не говорим, че обръщането на ветровити места си е цяло предизвикателство. В момента излиза една жестока джаджа на GVIDO - http://goodereader.com/blog/electronic-readers/gvido-13-3-dual-screen-music-reader-review но ми е много скъпа. Друг вариант, който харесах е на apple IPAD pro, което е в поносими парични граници. Въпроса ми е, някой може ли да ми препоръча нещо, което ползва - независимо от парите,искам да имам предложения от хора, които работят или са работили с такова устройство. Иска ми се дисплея да е колкото а4.

 

Благодаря предварително

Share this post


Link to post
Share on other sites

Бре, имало нещо по-скъпо от iPad про, мислех, че Apple са най-големите безсрамници :)

 

По темата. Аз ползвам iPad, макар и не Pro, но върши чудесна работа. Има си програми в които може да си пишеш ноти, да вмъкваш pdf-и или само да си пишеш акордите. Виж според нуждите си избери нещо. Да не говорим,че паметта му е по-голяма от на GVIDO-то и можеш да го ползваш за още един куп неща.

Share this post


Link to post
Share on other sites

В крайна сметка си взех iPad Pro 12.9. Вече имах възможността да го пробвам няколко пъти и е жестока машина, възможностите му са неограничени и музикалните апликации работят пефектно. Определено го препоръчвам,ако някой се чуди.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Много добър избор, няма да съжаляваш. Поздрави!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.