Jump to content
Българският форум за музиканти

musicman

TC Electronic представи 13 нови китарни ефекта.

Recommended Posts

600.jpg
 
Производителят обещава качество и ниска ценаЗакупената преди година и нещо от Behringer датска фирма TC Electronic представи нова линия от ефекти за китара, по-познати сред широката музикална общественост у нас като "камиончета". От фирмата производител явно не са фаталисти защото представиха точно 13 ефекта. Ако се питате дали ще се промени нещо след закупуването от Behringer, веднага ще ви насоча към цената. Очаква се ефектите да струват към стотина лева парчето, което е повече от достъпно за всички. Как ще бъде като качество ще видим, но до тук от това, което видях и чух мисля, че е по-скоро TC Electronic .
И така тринадесетте "камиончета" могат да се разделят на 4 групи: модулационни, динамични, времеви и "кривочи".
В групата на драйв ефектите можете да откриете по нещо за всеки вкус: Fangs Metal Distortion, Rusty Fuzz, Cinders Overdrive и Grand Magus Distortion. Имената са красноречиви и мисля, че няма нужда от превод или обяснение кое за какво е.
drive.jpg
Модулационните ефекти също са 4: Afterglow Chorus, Tailspin Vibrato, Thunderstorm Flanger и Blood Moon Phaser и покриват според мен най-необходимото от към модулация.
modulation.jpg
Времевите ефекти са 3: Skysurfer Reverb, Echobrain Analog Delay, Prophet Digital Delay. Два дилея и един ревърб и от тази група като че ли няма какво повече да искаме.
time.jpg
И за финал останаха динамичните ефекти, буустер и компресор, съответно Rush Booster и Forcefield Compressor.
dynamics.jpg
Добре изглеждат, ако ви е любопитно и как звучат, ето едно видео:Прочети още.
  • Like 3

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.