Jump to content
Българският форум за музиканти

Focusrite Saffire Pro 24 DSP DOWNGRADE


ATAHAC

Recommended Posts

Ето какъв е казуса:

 

Интерфейс Focusrite Saffire Pro 24 DSP със софтуерна версия 3.3.За тази версия трябва да се ползва съответно техния софтуер за управление на картата MixControl 3.3, но тя е само за Win7 и Win8.Аз искам да ползвам интерфейса на XP и той си работи, но не мога да му пипам настройките, защото на XP се ползва MixControl 2.4 и ми казва, че версията на картата не съответства на версията на MixControl-а.Иначе казано, ъпдейтнеш ли веднъж софтуера на картата можеш да я ползваш само на Win7/8/Vista.Focusrite имат някакъв софтуер за рефлашване, та въпроса ми е някой правил ли ги е тези гимнастики, за да ми прати софтуера защото докато чакам отговор от Focusrite ще побелея.
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ДА - спъкъйно си я пъхаш на стар компютър с ХР, и след това си даунгрейтваш фърмуера. Правил съм го доста пъти, но има вариант после да ти е трудно отново да се качина актуалната версия ( на фърмуера), Номера е всеки път да се закачаш на нов компютър, и на различен уиндоус.  Имах обаче проблем с 18i20, и се наложи тотална преинсталация на уиндоуса...архивирай се за всеки случай програмния диск.

Редактирано от VSTi
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако фърмуера е актуален към новия уиндоус, се закачаш на ДРУГ компютър с ПО СТАРА операционна система, и така картата ще се самонастрои за другата операционна ситема.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.