Rossko 0 Posted August 2, 2011 Та с Лопатарка свирим от година някъде но още не можем да се определим стилово, и ние не знаем какво ни се свири Въпреки това наскоро се сдобихме с демота на 3 от авторските ни песни и ви предлагам да ги чуете. Едната е балада, другите две са.. знам ли други Заповядайте ;=] - Рисунка - БДЖ - Свърши Share this post Link to post Share on other sites
rudibass 629 Posted August 2, 2011 Браво вие сте едни истински Allice in chains с момиче вокал.Кефите ме ... п.с на Рисунка отначало пианото е само в единия канал, а другият подбръждява.....незнам дали е целенасочено ,но сметнах за необходимо да спомена..с уважение Гого Share this post Link to post Share on other sites
Rossko 0 Posted August 8, 2011 Хехе, радвам се, че ти е харесало, но чак за Alice in Chains трудно ще минем :-] Иначе вече има още един запис - - Тоя я сака, тя го не ще, enjoy Share this post Link to post Share on other sites
Kalin Ivanov 1 Posted August 9, 2011 Привет! Идея си нямам какви ги творите но както един велик човек е казал "изкуството не е да го разбереш, а да го харесаш или не" (не е точен цитата ), а на мен ми харесва Share this post Link to post Share on other sites
martinminchev 4 Posted August 10, 2011 Браво на Монтана Share this post Link to post Share on other sites
Hillbilly 3,003 Posted August 10, 2011 Това,дека ока бега от тоналност,инструментала е добре - мое си мнение. Share this post Link to post Share on other sites
bluelemon 765 Posted August 11, 2011 (edited) Гот е. На мен много ми харесвате. Edited August 11, 2011 by bluelemon Share this post Link to post Share on other sites