Jump to content
Българският форум за музиканти

misho.d

Members
 • Content Count

  182
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About misho.d

 • Rank
  Редовно навъртащ се
 • Birthday 02/14/1949

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

731 profile views
 1. Понеже КоргПА600 е нещо средно м/у добър софтуер и лоша механика аз съм първият потърпевш. Гумените бутони загубиха еластичност почнаха да задържат и трудно работят. Знаете ли някаде да се предлагат, продават или поръчват от някаде?
 2. И още един въпрос ако ми разрешите. При Корг ПА600, възможно ли е да се прехвърли (копира) част от миди файл върху интро1 или интро2 на стил? И как става това?
 3. От скоро работя с ПА600. Някакви първоначални насоки за изработка на друм сет може ли да ми дадеш? Не мога да намеря нищо по тази тема а и много колеги не се занимават с това.
 4. Корг ПА600. Възможно ли е да се направи или комбинира нов друм сет от три негови стандартни сета?
 5. здр. преди дни взех корг па600 но някои инструменти не искат да звучат, примерно натискам акордеон или м3кавал но няма звук, от какво може да бъде?

  1. misho.d

   misho.d

   това се получава само при инсталирания сет

 6. Не може за стил 2 друм сета едновременно, можеш само да пишеш контроли на друм трака и те да ти въртят сетовете в комбинация но никога заедно, но може да ти блокира свирката
 7. misho.d

  Качество на звука

  Какво става тук, какво сте ревнали какви са тези меки работи. Твърд съм бил груб съм бил. Докторе, Асан ага, я се стегнете малко. Винаги съм казвал че казармата липсва КА-ЗАР-МА-ТА. Какво сте се отпуснали като....... как не ви е срам бе обърна ли сте форума на чат и ревете ли ревете. Тук трябват точни и еднозначни отговори, да се помага на всеки колега изпаднал в беда, а не мън мън и шикалкавене. Много мога да пиша аз но не е тук мястото.
 8. misho.d

  Качество на звука

  Ако не отговарях така грубо според вашите коментари, да ли ще е да е същото. Много добра тема се получи и разви сравнение с тези по-горе от рода на този да го взема ли, ако го взема какво да го правя пууу Как разбрахте че е грубо и защо не сте съгласни с мен бе мааму стара
 9. misho.d

  Качество на звука

  Казвам ти честно, не мога да си позная клавира то високи то среда излезе и високия мидл, всичко звучи идеално и в синхрон.
 10. misho.d

  Качество на звука

  ха така ба асан баба обади и ти без тебя просто темата неа прикличи
 11. misho.d

  Качество на звука

  Каква смяна, къв клавир, аз еквала съм го поръчал вече, ако ми дадеш 3бона ще се вслушам в съвета ти
 12. misho.d

  Качество на звука

  Колеги дайте мнение за това:
 13. misho.d

  Качество на звука

  Защо да давам излишни пари и да сменям клавира, аз искам да променя само честотната му характеристика чрез еквалайзер. Затова въпроса беше има ли точно определен EQ за музикален инструмент или дори мога да сложа и автомобилен.
 14. misho.d

  Качество на звука

  Няма как да ги сменя, трябва да се купува нова свирка. Ще видим, ще мисля.
 15. misho.d

  Качество на звука

  Търсих в настройките, няма такова нещо, серията Е50 и Е60 излязоха най-калпавите от гамата на Роланд. Наскоро разбрах че аудио картата им била 8 бита, не знам какво значи това но изобщо не звучат. Идеята ми е за малък стерео еквалайзер за музикален инструмент, има ли такива?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.