Jump to content
Българският форум за музиканти

Panzergrenadier

Members
 • Content Count

  170
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Panzergrenadier last won the day on May 15 2019

Panzergrenadier had the most liked content!

Community Reputation

27 Excellent

About Panzergrenadier

 • Rank
  Редовно навъртащ се

Previous Fields

 • Инструмент
  китара, бас, вокал

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София

Recent Profile Visitors

2,510 profile views
 1. Ползвате ориенталски лад - фригийски доминант? Умишлено бягате от пентатониката, която е изначално в основата на рок музиката... Близко сте до Ер Малък като чувство и послание. По-битово, по-балканско.
 2. За какво ви е да правите барабани за 8 часа? За една песен?! Партията се записва в студио, а после отделните тракове си ги качваш на програмата ти за звукозапис и оправяш нива, еквилайзери, компресия, ривърб и всичко останало вкъщи, безплатно. Ако не знаеш как - четеш. Няма как да направиш барабани по-добре от един истински барабанист. А и в една банда работата е усилие за всички членове. Надали барабанистът ще се кефи ти да записваш барабаните му, а после да се представят за негови. А той надали ще се израдва, понеже вероятно би ги записал по-различно. Всичко качествено струва пари. Но много от нещата човек може и сам да направи, стига да чете. Знанието е сила...
 3. Всъщност, защо се опитваш да редиш миди-барабани след като имаш двама барабанисти с които работиш - Пепи и Емо?
 4. Личи си, че барабаните не са редени от барабанист. Липсват брейкове между важните части на парчето. Изтегли някоя школа за барабани: на Кармайн Аписи, например, а и школата на Дейв Ломбардо. Копирай от там патърни и брейкове за своята музика. Разгледай партитури на групи в които са нотирани и барабани. Намират се такива на Пърпъл, на Металика и други. Разгледай и в Songsterr барабанни партии, взаимствай идеи.
 5. Panzergrenadier

  Група търси певец

  Вокал и ритъм/соло китарист от София съм съм. Ето нещо от мен. Свиря на всички инструменти и пея. https://soundcloud.com/the-blade-master/madman-lives-again-mastered телефон: 0878 873 779 - Иво.
 6. Вокал и ритъм/соло китарист от София съм съм. Ето нещо от мен. Свиря на всички инструменти и пея. https://soundcloud.com/the-blade-master/terrorizer-mastered телефон: 0878 873 779 - Иво.
 7. Търси се соло- китарист за heavy metal от София. 0878 873 779 - Иво
 8. Здравейте. Прочетох темата в която казвате че след екраниране с фолио брумът на китарата е изчезнал. Бихте ли ми казали какво фолио използвате и  как точно екранирате? Аз имам брум. Проверих спойките. Виждам че пикгарда  си има залепено фолио. Но явно вие добавяте още нещо. Бихте ли споделили?

 9. Panzergrenadier

  "Закриване" на тонове

 10. Търсим китарист за хеви и спийд метъл от София. тел. 0878 873 779 Иво.
 11. Търсим китарист от София за hard `n heavy 0878873779 - Иво
 12. Може и да има, но хората в една група са обединени от общи ангажименти - репетиции, песни, концерти. Нужни са сериозни хора. Никой няма да си губи времето с някого, когото "не иска да се ангажира".
 13. Съвет от бивш член на групата: не можете да зарибите хора със записите, които сте пуснали по мрежата. Попрочетете малко повече за микс и мастеринг и направете качествени записи, пък макар и без вокал. Предполагам, че доста вокалисти са слушали песните, но ниското качество на записа и слабия микс са ги отблъснали. Само качествена продукция може да привлече добър вокал. Вече сме 2019 г. и няма извинение за ниско качество на продукцията.
 14. Продължавам да търся отделни хора или цяла група. Това е фрагмент от новата песен - Iron Soul. Те я в духа на NWOBHM. https://soundcloud.com/the-blade-master/iron-soul
 15. Panzergrenadier

  Търся басист

  Покажи тук запис, демо. Вече никой сериозен музикант не се връзва на постове от типа "търся китарист, басист и т.н. т."
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.