Jump to content
Българският форум за музиканти

Muteriac

Members
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Muteriac

 • Rank
  Навъртащ се

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Muteriac

  Digitech Bad Monkey vs Joyo Vintage OD

  Благодарности! Издразних се, че толквоа време се чудя и се спрях на маймуната. Засега съм доста доволен.
 2. Привет! Двоумя се между споменатите ефекти и запитването ми е към тези, които са изпробвали и двата. Магазините около мен не предлагат нито един от двата, затова разчитах изцяло на видео ревюта. Joyo ме привлича с true bypass-а, докато маймуната като че ли е по-гъвкава от към настройки, но т.к. и двата педала спадат към сравнително ниска класа, имам подозрения, че повечето опции за настройка ще повредят ефекта по-бързо. Накратко - интерисува ме каква е разликата в звучението между двата и дали единият е по-издръжлив от другия. Свиря единствено вкъщи и няма опция от повреда при пренос.
 3. Благодарности за помощта! Ще мога да свиря без каска значи
 4. Привет! Наскоро си взех китара втора употреба. Свири си добре, но забелязах малка цепнатина върху грифа. Не съм сигурен обаче, дали наистина е цепнатина или просто е образувание от самото дърво. Та трябва ли да се тревожа за това и какво мога да направя, за да си спестя плесница от ключовете? Грифът е от клен.
 5. Muteriac

  Какъв е този ефект?

  Дори не ми мина през ума, че е толкова просто Благодаря на отзовалите се!
 6. Става въпрос за този клип - Колкото и да го гледам, не мога да направя китарата на акустична или електро-акустична и ми стана интересно как се постига.
 7. На 10-11 години, ама тогава карах само на въздушна китара. Бях много добър, особено с плейбек Иначе на истинска китара - и аз на 15. Сега съм на 18 и очаквам скоро да започна да свиря.
 8. Muteriac

  Куриозни имена...

  Преди малко по Mythbusters представиха управител на музей за аеронавтика. Човека се казва North East West
 9. Muteriac

  Вицове за музиканти!

  Мъж раказва: - Снощи отивам на кръчма, пих една бутилка ракия, пих втора, прибрах се, изядох една бисквита. Иииии*ааахти бисквитата - цяла нощ повръщам от нея!
 10. Добър вечер на всички раннобудни! Преди два дена ми хрумна нещо - Пронто, освен за паркети, става ли за почистване и на китари?
 11. С Foobar не може да се сменя изцяло на ляв/десен канал или поне аз не го намерих, но ще го имам и това предвид
 12. Muteriac

  Вицове за музиканти!

  Хахаха, много са добри! По действителен случай: Баба и дядо си седят и дядото гледа някакакъв фолклорен канал. Бабата: - Айде пусни ми онзи с мустака и потника. - Милко Калайджиев ли? - Не, бе, не той. Онзи, Фреди Меркюри.
 13. Muteriac

  Guitar Rig

  А аз си мисля, че се прави с някоя настройка и обърнах всички менюта...Мерси за помощта!
 14. И това не го знаех. Благодаря за помощта! Иначе vuplayer ми крашва щом го стартирам.
 15. Я, това не го занех! Какво ли не пробвах, за да пусна два уинампа, а е толкова просто. Хиляди благодарности за помощта! Едит: И това не върши работа - не позволява да се регулират каналите независимо за двата плеъра.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.